Siteye bunun için üye oldum. Daha önce başka bir ekşi sözlük üyesi arkadaşla yapıyorduk bu işi ama derslerinden dolayı pek zaman ayıramıyor eskisi gibi.
türkiye'nin en çok okunan sitelerinden ekşi sözlük'te 3 farklı hesaptan girilebilecek reklam entry'leri alınır. üstelik çok uygun fiyata.
teklif ve fiyatlar için pm atabilr ya da e-posta gönderebilirsiniz. en kısa zamanda geri dönülecektir.
e-posta: [email protected]
Sadece ekşi sözlük değil,
1-ekşi sözlük
2-uludağ sözlük
3-inci sözlük
4-instela sözlük
bunların hepsinden entry girilir.
Sözlükler ne getirir?
-İnternet sitelerinize anlık ziyaretçiler çekebilirsiniz.
-ekşi sözlük ve uludağ sözlükte anahtar kelimenize link vererek sıralamanızı yükseltebilirsiniz.
(Bazı sözlüklerde anahtar kelimeye link verilemiyor, tanıtım metninin yanında bir link eklenerek tanıtım yapılıyor)
-Pagerank, Alexa ve Google sıralamalarınızda olumlu yönde yükselme görürsünüz.
-Web sitelerinize backlink, marka yada ürününüze de olumlu yorumlar kazandırabilirsiniz.
türkiye'nin en çok okunan sitelerinden ekşi sözlük'te 3 farklı hesaptan girilebilecek reklam entry'leri alınır. üstelik çok uygun fiyata.
teklif ve fiyatlar için pm atabilr ya da e-posta gönderebilirsiniz. en kısa zamanda geri dönülecektir.
e-posta: [email protected]
Sadece ekşi sözlük değil,
1-ekşi sözlük
2-uludağ sözlük
3-inci sözlük
4-instela sözlük
bunların hepsinden entry girilir.
Sözlükler ne getirir?
-İnternet sitelerinize anlık ziyaretçiler çekebilirsiniz.
-ekşi sözlük ve uludağ sözlükte anahtar kelimenize link vererek sıralamanızı yükseltebilirsiniz.
(Bazı sözlüklerde anahtar kelimeye link verilemiyor, tanıtım metninin yanında bir link eklenerek tanıtım yapılıyor)
-Pagerank, Alexa ve Google sıralamalarınızda olumlu yönde yükselme görürsünüz.
-Web sitelerinize backlink, marka yada ürününüze de olumlu yorumlar kazandırabilirsiniz.