Sitenizi, ürününüzü veya firmanızı Ekşi Sözlük'te tanıtmak ister misiniz? Sadece 15 lira karşılığında sözlükte sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz. Üstelik Uludağ ve İTÜ Sözlükte tanıtım hediye!
Ekşi Sözlükte Tanıtım Ne işe yarar?
- Entry girildiği anda anlık 300 ile 500 arası online ziyaretçi kazanırsınız.
- Çoğu kişi bir ürün veya siteyi araştırırken ilk olarak Ekşi Sözlüğe bakıyor. Ekşi Sözlükte siteniz(ürününüz) hakkında bilgi olması size pozitif geri dönüş sağlayacaktır.
- Google, Yandex gibi arama motorları için Ekşi Sözlükten gelen backlink önemlidir, yükseliş sağlarsınız.
- Ekşi Sözlük yazarlarının önemli kısmı Alexa kullanmaktadır, bu sayede Alexa'da ilerlersiniz.
- İndex hızınız gözle görülebilir şekilde artar.
Örnek Tanıtım Yazısı:
Başlık: r10.net
Entry: türkiyenin en güncel webmaster forumu. güvenilir ticaret deyince şüphesiz ilk akla gelen sitelerden, elinizdeki ürünü değerinde, hızlı ve kolay bir şekilde satabilir ya da yüzlerce ürün arasından istediğinizi satın alabilirsiniz. bunun yanında türk webmasterlar aktif bir şekilde aralarında bilgi alışverişi yapıyor. özellikle arama motoru optimizasyonu bölümünde son derece faydalı makaleler yayınlanıyor. üyelik için ise davetiyeniz olması gerekiyor, böylece +++++++++++ların foruma kolayca üye olması engelleniyor.
Ekşi Sözlük Hakkında Ayrıntılı Bilgi:
- Yaklaşık 15 yıllık bir sitedir.
- Pagerank değeri 6'dır.
- Alexa'da Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 27. sitesidir.
- Markalar hakkındaki yorumlar çoğu kullanıcı tarafından takip edilir.
- Üyelik almak oldukça zordur, 2 yıllık bir bekleme süresi gerektirir.
Hizmet Şartları:
-Tanıtım yazılarınız ödeme sonrası 2 iş günü içerisinde Ekşi Sözlükte yer alır. Toplu alımlarda bu süre değişmektedir.
-Tanıtımlar sizin isteğinize göre ayrı bir başlığa ya da hali hazırda sözlükte yer alan bir başlığa girilir.
-Tanıtımların silinme riski küçük de olsa vardır, garanti kapsamında değildir ücret iadesi yapılmaz. Üyelik yasaklanmadığı sürece silinen tanıtım tekrar girilir.
Ödeme:
-Tüm bankalar ve Paypal
İletişim:
PM yada [email protected]
Referanslar:
İş tamamlandı.Çok ilgili ve düzgün bir arkadaş.Güvenle çalışabilirsiniz