İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Elazığlı Kardeşlerimize Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aşağıdaki domainler Elazığlı Kardeşlerimiz için satıştadır... Satılan domainlerden elde edilecek gelirin tamamı bir yardım kuruluşu vasıtasıyla onlara ulaştırılacaktır.

abdulhey.com - 50 TL
ankaraspor.org - 400 TL
baykus.net - 200 TL
beyazsaray.net - 100 TL
bingol.biz - 25 TL
bingol.info - 25 TL
cevrimdisi.com - 100 TL
fuzuli.net - 100 TL
gencparti.com-net-org - 1.000 TL
harbikiz.com - 100 TL
hayatarkadasim.com - 200 TL
karaman.info - 25 TL
karamursel.net - 200 TL
kehanet.net - 100 TL
kepez.net - 150 TL
kizilirmak.net - 150 TL
konyaalti.net-org - 150 TL
musul.net - 150 TL
ortaasya.net - 50 TL
otopazar.net - 150 TL
ozgunfm.com-net - 150 TL
persembe.net - 300 TL
rakun.net - 150 TL
rektor.net - 100 TL
tual.org - 50 TL
turbe.net - 50 TL
ugurbocegi.net - 100 TL
villareal.org - 100 TL

fuub.net - 500 TL (trgy)

Domainlerle ilgilenen arkadaşların bu paranın bir hayır a gideceğini düşünerek 3ü 5i aramamalarını rica ediyorum...

Bu satış Pazar günü 23:59 a kadar geçerli olacaktır. O zamana kadar satılan paralar pazartesi günü bir hayır kurumu vasıtasıyla Elazığlı Kardeşlerime ulaştırılacaktır. Dekont tarafımdan taranıp buraya iletilecektir... Pazar günü 23:59 a kadar satılmayan satışlar iptal edilecektir. Tekrar panelimize dönecektir...

Şimdiden Allah kabul etsin...

KONU MULTİ TOPİK açılacaktır...

E

Erturk

Misafir
Allah gonlune gore versin dostum. Domainlerden bir iki tanesine talip olmayı dusunuyorum. Eger pazar gunune kadar odemelerimi tamamlarsam alabilirim. Senin vesilenle bizde Elazığ'da hayatlarını kaybeden kardeslerimizin yakınlarına, yaralılara ve zor durumdakilere bir nebzede olsun faydamız olur.

Tebrik ediyorum bu inceliğinden dolayı.

T

trgy

Misafir
fuub.net domainini de ben 500 Tl'ye veriyorum. 500 TL'nin tamamını Afmesu sana iletsinler sen de yardım kuruluşlarına iletiver. Listeye ekle domaini pr5 değeri olması lazım.

Eğer tabi kabul edersen.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
fuub.net domainini de ben 500 Tl'ye veriyorum. 500 TL'nin tamamını Afmesu sana iletsinler sen de yardım kuruluşlarına iletiver. Listeye ekle domaini pr5 değeri olması lazım.

Eğer tabi kabul edersen.

est. Allah kabul etsin.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Domain alamayacak arkadaşlardan da dualarında kardeşlerini unutmamalarını rica ediyorum...

Parasal olarak katkıda bulunup domain almayacak arkadaşlar Ö.M. den iletişime geçebilir.

Kişilerin para toplama yetkisi yok.. derneklerin var.. Makbuz karşılığı.. Benim öyle bir yetkim olmadığı için bir aile gibi hareket edersek bişeyleri başarabileceğimizi düşünüyorum

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Çok güzel bir düşünce tebrikler. Bizlerde İyinet'i temsilen Malatya grubu olarak bu hafta sonu Elazığ'a gitmeyi düşünüyoruz. Etkinliğe katılmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşırsa sevinirm.

ArneLd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dinle.fr | 150 tl
eiiu.net | 50 tl
Bu domainlerinde eklerseniz sevinirim hocam
İnşallah birşeyler çıkar aramızdan, AfMeSu hocama böyle bir davranışından dolayı teşekkkür ediyorum

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
@DULT lar bu konuya yakışmamış gibi...

abdulhey.com için ödeme alındı.. aktarım için ö.m. gönderildi.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
baykus.net
abdulhey.com

yardım kapsamında satılmıştır.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4

Eğer tabi kabul edersen.

Başka forumlarda 1 TL den açık artırıma çıkar demiştin, teklifin geçerliyse domaini o şekilde artırıma sokalım...???

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
yardım kuruluşu denizfeneri değilse bende domain eklemek isterim

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
http://www.r10.net/domain-satis/587679-elazigli-kardeslerimize-yardim.html

http://www.r10.net/domain-satis/604879-elazigli-depremzedelere-yardim-kurumu.html

Şu konularda bahsi geçen yardım ile ilgili ödemenin tamamı gerekli hayır kurumlarına yapılmıştır... Hayır Kurumu belirleme konusunda çıkan sorunu iyiniyet çerçevesinde.. toplanan parayı 2 ye bölerek 2 derneğe yatırarak çözdüm. Resim görülmüyorsa haberdar ediniz...

Konu R10 formunda aşırı ilgi gördü ancak domain ekleyen .. yardım etmek isteyip edemeyen bütün iyinet yönetimi ve üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Allah razı olsun...

ALLAH HAYIRLARINIZI KABUL ETSİN...

1438.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.