İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Elek Melek Davul. Vs Vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
((( DincerAydogdu Dmoz editörü olan zaten ununu elemiş, eleğini duvara asmıştır. Böyle şeylere ihtiyacı olacağını hiç sanmıyorum (hit vs). Zaten internette pro. olarak en az 8-10 yıllık bir geçmişi vardır. ))))

Asmıs evet 100 kez ekledik Guncellemenizi gorunuz.. Takip ediyorum giriş cıkıslarınızı ama gormezceden gelin bakalım efendilikte bi yere kadar. Bakıcam Ben Siz Bıkasıya kadar Eklicem helbet birimizden biri bıkar ha yanlıs anlamayın bunu siz ole diyosunuzya bıkmadan usenmeden bizler eklicez sonra sizler havanız formunuz yerindeyse ekliceksiniz. sonrada millet bizi eleştiriyo dersiniz size hak veriyodum ama baktımki millet haklı sanırım ben gene sizi kotulemıyorum ama bazı seylerde sizin elinizdeyken agır babalık etmeyin millet faydalansın da ne var sanki bunda. takip etcem hergun eklicem gerekirse.

Dmoztaki ilgilendigim katagori http://dmoz.org/World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Sohbet/

Son güncelleme: 1 Mart 2006, Çarşamba, 8:25 PT - düzenle

Siz sohbet bolumune forum sitelerini eklerseniz o zaman gercek anlamda sohbet sitelerine haksızlık olmazmı bu nasıl un elemek ? elek melek bırakın bunlarıda gercek anlam tasıyanları ekleyin cidden sankı sinirlendim sımdı sanki bana millete tarlamı bagışlıyosunuz. nedir bu agırdan almayın bu kadar. cık cık ya yazık cidden. forum sitelerinin yeri ayrı

http://www.dmoz.org/World/Türk%...irme/Forumlar/
burası forumların eklenecegi yer...

Not: Dmozda bir suru operator var kımseye kisisel suclama yapmıyorum gozume takılanlar ilgilendigim seyleri takip etmemde suc deil.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
anlamadığım bu sorunu neden bu kadar büyüttün ?

Basit bir cevap verse adam sana ? Deseki : Eklemiyorum !

Ne diyebilirsinki ? İster ekler ister eklemez.Adam gönüllü editör olmuş.10 tane sohbet sitem var ama eklenmedi hiç biri.Olabilir dünyanın sonumu ? Tek eklenmeyen sitelerde benim değil.
Bence aşırı büyütüyorsun

S

SatlikDomain

Misafir
beceriksiz_acemi' Alıntı:
anlamadığım bu sorunu neden bu kadar büyüttün ?

Basit bir cevap verse adam sana ? Deseki : Eklemiyorum !

Ne diyebilirsinki ? İster ekler ister eklemez.Adam gönüllü editör olmuş.10 tane sohbet sitem var ama eklenmedi hiç biri.Olabilir dünyanın sonumu ? Tek eklenmeyen sitelerde benim değil.
Bence aşırı büyütüyorsun

Sorun o değil ki burda?

Sorun senin sohbet siteni 10 kere başvurmana rağmen belli bir kriterleri (onların yani editorun gözünde ) geçemediği için senin siteniz dmozdaki sohbet bölümüne alınmıyor, ancak dmozdaki sohbet bölümüne forum sitesi ekleniyor !

Arkadaşımız bunu eleştirmiş, sohbet kategorisinde forum'un ne alakası var ?

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
satilikdomain eyv. bu farkı anlamamıs ama olsun.
ben eklettim. ekleyenede tsk ederim. kım oldunuda bilmıyorum ben kımseyi uzmem uzen olmadıkca. iyi calısmalar dilerim

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
http://dmoz.org/World/T%c3%bcrk%c3%a...t/Sohbet/Java/

Ekleyenden cok cok tsk ediyorum diger eklenmeyen arkadaslarda ust editorlere ulasırsa sesini duyurursa elbet degerli erkin cyilmaz ve ismini saymadıgım gercekten gonullu olarak işini yapan insanlar geri cevirmez. başarılar tekrardan ekleyenden Cok tsk ederim..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
eklenmeyen arkadaslarda ust editorlere ulasırsa sesini duyurursa elbet degerli erkin cyilmaz ve ismini saymadıgım gercekten gonullu olarak işini yapan insanlar geri cevirmez. başarılar tekrardan ekleyenden Cok tsk ederim..
benim takıldığım nokta burası işde:)

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bosver acemi kapatalım daha acmıcam bu konuyu iyinetadmin abimiz kitlesin veya kapatsın bu konuyu acemi pm yazarsan takıldın konuda yardımcı olurum millete bisey anlatmak zor. artıkın iyi calısmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.