experxp misin nesin, Önce kendi kişiliğini ortaya dökmen için kendi rumuzunla gel yazı yaz. Küfür etmekle bir yere varamazsın. Ben elimde bulunan scriptleri paylaşıcam dedim. Script'in sql dosyasını sormuşsun. Sen anlıyorsan bu işlerden ben hiçbirşey anlamıyorum. Önce script'i indir, sql dosyasının olup olmamasına bakma kurulumuna bak. Yazı yazmak istemezdim ama karaktersiz ve kişiliksiz insanların böyle yazı yazmalarına karşıyım. Ne yazıkki bende hata. Böyle birşey paylaşım yapmak. marez olduğunu düşünen yöneticiler zaten bu konuyu kapatırdı diye düşünüyorum. Uzun zamandır konunun açık olması düşündürücü ?
Konunun kapatılması için yetkili arkadaşlara bilgi gönderildi. Senin kişiliğin ve karakterin içinde yöneticilere haber vermek yetmez, ama şunu söyleyebilirim. Adam değilsin. Sana adam demek insanlara hakaret etmek olur
Konunun kapatılması için yetkili arkadaşlara bilgi gönderildi. Senin kişiliğin ve karakterin içinde yöneticilere haber vermek yetmez, ama şunu söyleyebilirim. Adam değilsin. Sana adam demek insanlara hakaret etmek olur