İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Elinizde dönen günlük tekil hit ?

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mavidusler

Sistemini beğendim usta :D

eğer bu 100k yabancı hit ise ve onda ads kullanıyorsan tadından yenmez tebrikler . söylemende mahsur yoksa 100k tekilin maddi getirisi nedir

iyi çalışmalar.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
C

constantine

Misafir
Dostlar inanıp inanmamak size kalmış. İlk başlarda 10 bin 20 bin hit istersiniz ve buna ulaşınca 30-40 bin olsun isterseniz ve sonra bazı sorunlar başlıyor. Hosting sorunları mesela. Dedicated makine bile paklamıyor. Göründüğü gibi kolay bir iş değil bu. 10.000 tekillik siteler bile insanı hayatından bezdirebilir. En azından beni bezdiriyor :) Tek zevkli yanı reklamlar sponsorlar vs. zaten. Yoksa sitelerle uğraşılmaz. ( eğer bir hobiniz varsa o hobi üzerine site yaparsanız o zaman zevk alabilirsiniz ve reklam sponsor o zaman değersiz kalır. )

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
constantine' Alıntı:
Dostlar inanıp inanmamak size kalmış. İlk başlarda 10 bin 20 bin hit istersiniz ve buna ulaşınca 30-40 bin olsun isterseniz ve sonra bazı sorunlar başlıyor. Hosting sorunları mesela. Dedicated makine bile paklamıyor. Göründüğü gibi kolay bir iş değil bu. 10.000 tekillik siteler bile insanı hayatından bezdirebilir. En azından beni bezdiriyor :) Tek zevkli yanı reklamlar sponsorlar vs. zaten. Yoksa sitelerle uğraşılmaz. ( eğer bir hobiniz varsa o hobi üzerine site yaparsanız o zaman zevk alabilirsiniz ve reklam sponsor o zaman değersiz kalır. )

ben inanmadığımdan söylemedim. helal olsun. alexa da kaçıncı sıradasın merak ettim. ayrıca adsense özel reklam anlaşması falan mı yaptın. 100 bin tekil ayda kaç milyon çoğul eder kim bilir. 100 bin tekilim olsun da ben ona server bulurum. ama gerçektençok büyük bir rakam söylüyorsun. bari ne üzerine onu söyle :)

M

mavidusler

Misafir
Bizimkisi inanıp inanmamak değil. Biraz gıpta ile bakarken eğlenelim dedik. Bir gün biz de.... Sayı falan yazmıyorum çünkü hedef kısıtlaması getirmek istemiyorum.
Başarılar diliyorum samimiyetle...
İnşallah içinde aşk, sevgi, çiçek, böcük konuları yoktur :)

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer bu yabancı hitse bana pm at, özel görüşelim..:)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
günlük 100 bin tekil hit ve yabancı.. hımmm ayda yüzbinlerce $ kazanıyor olman lazım o zaman :) açıkçası ne yalan söyleyeyim inandırıcı gelmedi. bi p.m de bize atta görüşelim yaw :)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
constantine,

100.000 tekil günlük hem de yabancı ...

Bir M3`ün , Acar Kent`te bir villan, Rolex saatin falan vardır o zaman çünki ayda
minimum 50.000 $ civarı kazanıyor olman lazım.

Bazı abartıp sallayan webmasterların dışında herkese teşekkürler.

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
27 site ile senin yarına yaklaşamamışım
ama dikkat ettiğim bişey var yabancılar çok sadık birkez beğenirse devamı geliyor bide beğenmezse :(

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk sitesi olmadığı çok açık 100 bin hitle mynet(sanırım daha yüksek olmalı mynet) falan olman lazım ki değilsin zaten tr de olsan bilirdi herkes.

yabancı isen de www.world(3 harfli, gender kelimesinin eş anlamlısı).com mesela 300.000 tekil alıyor günde ki yani çok bilinen ve tercih edilen bir sitedir. 50.000 dolar olayı fazla olmuş tabii, düz bir hesapla hitn yarısı desek paraya 5000 hitli site 2500 dolar kazanmalı ki yani ohaa:)

ayda 10.000 dolar da makul paradır tabii ama tabii ne şekilde kazanıldığı çok önemli, dürüstçe, helalinden,kandırmadan,hilesizse ne mutlu sana ...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya sen bu istatistikleri nereden söylüyorsun? kaynak nedir? bizimki webservise göre 9.000 netstata göre 30.000 yani istatistik farkıda var. ben burada webservisi baz aldım.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
constantine' Alıntı:
100.000 tekillik bir sitem var arkadaşlar yanlış görmüyorsunuz ama site adını maalesef yazmam. O kadar çok lamer varki aramızda güzel birşeyler bulunca yaylım atışına tutuyorlar. Sakın siz üstünüze alınmayın. Sizler benim dostumsunuz. Ben foruma yazmayan üyelerden kendimi korumaya çalışıyorum :)

100.000 tekilin var ve lamerlarden korkuyorsun tebrik ediyorum nokta(.)

P

paradox

Misafir
gördüğünüz gibi söylememekle doğru yapmış. Ben olsam 100bin olduğunuda söylemezdim :D

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MP3Kaydet.COM' Alıntı:
türk sitesi olmadığı çok açık 100 bin hitle mynet(sanırım daha yüksek olmalı mynet) falan olman lazım ki değilsin zaten tr de olsan bilirdi herkes.

yabancı isen de www.world(3 harfli, gender kelimesinin eş anlamlısı).com mesela 300.000 tekil alıyor günde ki yani çok bilinen ve tercih edilen bir sitedir. 50.000 dolar olayı fazla olmuş tabii, düz bir hesapla hitn yarısı desek paraya 5000 hitli site 2500 dolar kazanmalı ki yani ohaa:)

ayda 10.000 dolar da makul paradır tabii ama tabii ne şekilde kazanıldığı çok önemli, dürüstçe, helalinden,kandırmadan,hilesizse ne mutlu sana ...
worldün tekil hiti bikaç milyon (3-5) olucak :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mavilim güzel bi noktaya deyinmiş.

100 bin tekil hiti var ama burdaki lamerlardan korkuyor :) constantine çık şuraya da bunun bi şaka olduğunu söyle :D

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet yaw zaten 100.00 hiti olan bi sitede hergün salıdırı yapan olur bundan bişey olmuyosa lammerlar ne yapabilir.

Bence şaka deil espriydi bu :D

Gelelim benim hitlere

a: 500
b: 1000
c: 750

Hepsi 1 ay önce acildı..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5