İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

elveda-derkendizisi.blogspot.com/

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet dizi icerigi ararken rastladigim site adresinde birden bire masa üstüme türkce mirc diye dosya indirildi direkmen bu insanlar ne bicim vürüs dagilimi ediyor adres ise budur dikkat edin sizlerde bu arada belki toplistinden cıkmıstır bilmiyorum bildigim tek sey masa üstüme habersiz mirc indirilmesi ve vürüs uyari gelmesidir

http://www.elveda-derkendizisi.blogspot.com/

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
firefox kullanın hiçbişi olmaz ;)

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mozilla da asp siteler sorun veriyor yaw deli oluyom gidiyo front pagede açıyo :)

Mozilla en güvenlisi ama eksikler var yada bizim bilmediğimiz bi eklenti. bakmak lazım

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mozilla

mozilla da asp siteler sorun veriyor yaw deli oluyom gidiyo front pagede açıyo :)

Mozilla en güvenlisi ama eksikler var yada bizim bilmediğimiz bi eklenti. bakmak lazım

iyi hosda bu mozillaya gore degil her site ben sahsen site isi bittikden sonra bir arkadas dedi ve karma oldugunda site cozemiyor mozilla ilginc ve işin icinden cıkamiyorum

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ben hep firefox kullanıyorum ve asp de hata verdiğini hic gormedim:)
sitelerimin hepsi firefox +internet explorer uyumlu

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu Sıralar Çok Arttı. Mirc İndirtme, Başlangıç Sayfası Kitleme.
Bunları Yapan İnsanlar Hayatta Başarılı Olamamış Kendilerini Böyle Tatmin Eden Kişiler.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aksamki vürüs o anda bilgisayari etkilemiyor 2 ci kez bilgisayarinizi acarken sizin bilgisayari tamamen kitliyor maus bile oynamadı bilgisayar kasasindan kapatip sistemi geri almakla olaydan biraz kurtuldum ilk konu acarkende belki toplist dendir demistim o siteye ulasan yada okuyorsa kendi bulmali sonucda site sahibi sorumludur sitesi ustundeki sorunlardan

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu botnetmidir nedir. Fazla bilgim yok. insanların PC'sine iniyor ve mIRC açılıp, komuta edilen sunucuya bağlanıyor..
Bi ara bende denk geldim böyle birşeye..
Kanalda yüzlerce bot vardı...
Sistemi geri yüklemek en mantıklısı bence..

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artık siteye girilmez olmuş. blogger silmiş galiba. çok da iyi olmuş hepsine böyle yapsın.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
"Artık bu site zarar veremez kimseye el değiştirdi :p"

diye yazı yazmışlar :) tebrik etmek lazım kim yaptıysa..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.