İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

email okudukça kazan

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
slm arkadaşlar, email okudukça para kazandıran bir servis açtım. site ingilizce ve başlangıç aşamasında, şu an üye toplamakla meşguluz. size çok güzel bir fırsat sınıyorum: haftanın en çok üye toplayanı 1 dolar
1 ayda en çok üye toplayan 2,5 dolar ve 1 yıl içinde en çok üye toplayan 50 dolar kazanacak. ilgilenenlere duyurulur. unutmayın bu servis bir Türkün açtığı ilk uluslararası sponsorluk servisi. hepinize şimdiden bol kazançlar ve iyi çalışmalar diliyorum.
teşekkürler,
http://www.tr.st

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bence akıllı olan gelme zboşa kürek çekme yani para bakımında haftada bir dolar hem de sadece 1 kişiye 1 dolar nedir ki hem de herkes alamıyacak fiyatlar çok saçma .

hayır belki uçuk rakamlar veripte milleti dolandırmaktan iyidir ama senin için diyorum yani herhalde fazla üye bulamazsın

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bence akıllı olan gelme zboşa kürek çekme yani para bakımında haftada bir dolar hem de sadece 1 kişiye 1 dolar nedir ki hem de herkes alamıyacak fiyatlar çok saçma .

hayır belki uçuk rakamlar veripte milleti dolandırmaktan iyidir ama senin için diyorum yani herhalde fazla üye bulamazsın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.