İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Emlak Scripti Portali

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar Bayramdan once bir takım psikkolojik sorunlarim vardi... ve yaklasık 10-15 gun kod lardan uzaklasmam gerekdi..Ve donusum Mukkemmel oldu...

Full Seolu Emlak portali

Profesyonelce hazırlanmış emlak ilan portalı...

Arkadaslar ortagimin Yazmis oldugu Bir Emlak Scripti Acil maddiyatan satiyoruz... ilgilenen Arkadaslar msnden iletisime Gecebilirler

Bu portalı hem genel emlak ilan sitesi hemde krumsal emlak ilan sitesi olarakta kullanabilirsiniz.

Kurulum + Hosting + Domain : 350 $

Sadece Kurulum : 250 $

Demo : DGT-Real Estate Gayrimenkul İlan Portalı

MSN : [email protected]

E-Mail : [email protected]

Es zamanli olarak R10 da da konu acilmistri.

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uzgunum ama script Arkadasimiz Tarafindan marez bir scriptin editlenmesiyle orjinal bir hale gelmistir.
Yani Scriptin Suanki hali marez falan degildir Arkadaslar ... Kendini bilmez bir kac kisi marez olarak gosterilen siteile bizim sitenin demosunun dosylari ayni evet Ama kodlama bicmler farkli ... Arkadasimiz Sadece o scripti inidirp istanaden yazmistir...

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ferdi hoca scriptin demo sumumu bu emlakcılar kayıt olabiliyormu yani tüm ozellikleirni yazsanızda sadece gorunuse bakmasak

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet istege Ozel Gelistirielecektir...Bu arada R10da Satis iyice baltalanmistir..

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hımm istege ozel oluncadamı 250$ olucak ferdi hoca merak etme bende yakında r10 u baltalıcam :)

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam O konuda Script Uzerinde Biz eksik Birsey Goremedik... Ama Scriptin yeni versiyonlari cikinca Tabi ucretsiz Olarak Faydalanabileceksiniz...

Yakında Kendi Buromuzu acicaz insallah... o zaman Bol Bol isteginize Yetisiriz..

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
güzel script hayırlı satışlar renk uyumları hoşuma gitti.emlak işinden anlamadıgımdan dolayı talip olamıyorum.ama eylencemekani.com adlı domaine bi script yazdırmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde yapabilirmisin acaba?

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya scriptin marez olduğunu söylüyorsunuz ama hangi script olduğu hakkında bilgi vermiyorsunuz. bu da direk satış baltalamaya girer ki bence forumdan ban sebebidir(bence diyorum, adminler ne der onu bilemem). lütfen bir scripte marez demeden önce araştırıp ispatlayıcı linkleri de veriniz ki bende inanalım. arkadaşın scriptini şahsen beğendim, üstelik fiyatı da uygun. piyasada bu fiyata bulamazsınız, bulsanız da neye benzer ben bilemem:)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ya scriptin marez olduğunu söylüyorsunuz ama hangi script olduğu hakkında bilgi vermiyorsunuz. bu da direk satış baltalamaya girer ki bence forumdan ban sebebidir(bence diyorum, adminler ne der onu bilemem). lütfen bir scripte marez demeden önce araştırıp ispatlayıcı linkleri de veriniz ki bende inanalım. arkadaşın scriptini şahsen beğendim, üstelik fiyatı da uygun. piyasada bu fiyata bulamazsınız, bulsanız da neye benzer ben bilemem:)

iyide burada sitenin marez oldugunu kim söyledi ::)

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada degil r10 da Soylendi..Coluk cocuk Forumunda .... ne olsun uğraşiyoruz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.