İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En büyük bayrak gönderde

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin diktirdiği 70 metrelik göndere, 337.5 metrekarelik Türk bayrağı çekildi.

Temeline 87.5 metreküp beton dökülerek dikilen 15.5 ton ağırlığındaki göndere 200 kilogram ağırlığındaki bayrağın çekildiği törene Çanakkale Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalyalılar katıldı.

58944.jpg

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=133969

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İşte Bu

Bayrağın ölçüleri bir kenara Onun Büyüklüğü şanlı tarihinde yatıyor, 780.000 kilometrekarelik bu eşsiz vatan toprakları zaten şehidin kanıyla devasal bir bayraktır. Manevi anlamda coşturucu bir haber, gidip görmek lazım, Allah Türkü Korusun , Ne Mutlu Türküm Diyene .

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok merak ettim dalgalanırken nasıl duracağını :) Bu yaz kesin görmem lazım. Foto çekerim ben permission sana gönderirim.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende isterim o fotodan mümkünse
desktopda bulundurup sürekli gururla seyretmek çok güzel olur.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gidelim karagözlüm, arabamı alayım da hayırlısıyla, geze geze manisada alacam solugu zaten.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Haberi TV den izledim ve gurur duydum.
Bu bayraklardan binlercesine ihtiyacimiz var.
Umarim dev Turk bayraklari sadece Gelibolu Yarımadasında degil tum Turkiye uzerinde her yerde dalgalanir.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belediye Başkanımız da şehrin girişine çıkışına diktirdi kamyon kadar bayraklar :) Maşallah çok dehşet dalgalanıyor yazları, haftada bir bayrak değişiyor, çok rüzgarlı buralar, gavur dağının olanca rüzgarı bizim eve toz getirmekle meşgul akşam sabah :)

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
7 göbekten bir Antalyalı olarak, eğer bu bayrak Geliboluya değilde Antalyaya dikilseydi sanırım bu kadar gururlanmazdım. Kurtuluş savaşının KABE si diyebileceğimiz Geliboluya her yere yakıştığından daha çok yakışmış. Sadece TV den izledim, gazeteden okudum gözlerim yaşardı....

Aynen iyinetin dediği gibi, Menderes Başkan bir tanede artık Antalya'ya yakışır o bayraktan, şöyle Döner Gazinonun olduğu Tünek Tepeye ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.