İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

en çok kazandıran reklam şirketi

BerkeTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba bu koumda reklamaction dan biraz bahsetmek istedim ReklamAction ReklamStore'un kendi bunyesinde açtığı bir reklam şirketidir.

Reklam olark çok fazla seçeneği bullunmakta bunlar ev eşyaları,arkdaşlık siteleri,oyunsiteleri gibi çok fazla katagori de bullunmakda.Üye başı yada satış başı koimsyon alabiliyorsunuz bu da buyuk bir kolaylık sağlıyor

Üye olduktan sonra 1-2 gun içersinde site nizi inceliyip onay veriyorlar ve reklam almaya başlıya biliyorsunuz. Reklamlara giren sayısı ve üye olan sayısı online olarak gosteriyor.

Ödeme alt limiti 100tl hesabınızda 100tl olunca size odeme yapmaktadır.

Ben 3 aydır kullanmaktayım çok memlunum herkeze oneririm şuana kadar 110tl çivarı bir ödeme aldım ve işalah bu ayda odeme alıcam bence hiç vakit Kaybetmeden başlayın ve hemen odeme almayı bekleyin.

Not: refli den üye olursaız memlunolurum, sorusu olanlar konu altına yorum yazabilir

Üye ol:

Refli
Refsiz

Odeme Kanıtı

hgqgx.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.