En Çok Oynadığınız Oyun

0
Onaylı Üye
Üye
Empire Earth

ekip olursada kesinlikle Quake 3 Arena, (Flag)

0
Onaylı Üye
Üye
sim city 4 deluxe edition a bi bakıyım üç dört sene önce oynamıştım sim city ama fazla da tat vermemişti.

benim sürekli oynadıklarım

başta sims tabi ¦) saatlerce oynarım sıkılmam hiç. ve şimdiye kadar hiç packlerini kurma şansım olmadı çok istemememe rağmen. yapabilmiş arkadaş varsa özelden ulaşırsa süepr olur.
ultima online (yaş ortalaması serverlarda genelde 12 ama oyunu sevdiğim için kimseyle muhattab olmadan takılıyorum kendi başıma napiyim)
pharaoh sever oynarım içinde savaş olan bi oyun ama opsiyonel o kısmı.
bi de hospital diye oyuna tıklayınca dosta falan bişeyler yazıyo heralde bilgisayar ilk çıktığında yapmışlar oyunu sonradan da hiç geliştirmemişler windows 98 için bile diğil o derece ama o da hoşuma gidiyo. hastane ortamı var doktorlar hemşireler hastaneyi geliştiriyosun tedavi ediyosun falan. tam benim sevdiğim tarzda olduğu için uyduruk oyunu her formattan sonra tekrar kurarım genelde ¦)

Ben de eski bir ultima online oyuncusuyum.Hangi serverda oynuyorsun şu an?

0
Onaylı Üye
Üye
Worms Armageddon, Enemy Territpory..

0
Onaylı Üye
Üye
kaç senedir şöyle oyun oynmıyom arada karşıma insan geçerse öyle yoksa bilgisayar tat vermiyo. Bağramıyosun bilgisayar olmaynca yeah diye:p

0
Onaylı Üye
Üye
Star Craft diğer bir değişle Broodwar ;)

0
Onaylı Üye
Üye
hayatımda sadece 3 kere araba oyunu oynadım(need for sped ismini tam olarak hatırlıyamıyorum)

0
Onaylı Üye
Üye
bilgisayar oyunu oynamıyorum fakat play station 2 de pes6 vazgeçilmezimdir:)

0
Onaylı Üye
Üye
şu sıralar knight online (not: en gereksiz oyunlardan biridir)

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlarla hamaci'den fifa 2006 yapıyoruz bu aralar, hiçde fena olmuyor..

0
Onaylı Üye
Üye
Age of Empires 2, Fifa 2007 ve Counter Strike oyunlarını oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim... Counter Strike baya bi eski oyun baya oldu çıkalı ama gene de unutulmaz hoş bir oyun. ama aralarında en hoşunuza gidicek olan oyun bence 2007'dir... Age of Empires2 hastalık yapar oda iyi ;)

Geri