TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
soruların aynısını geçirip mi veriyordunlise 1 deyken Kimyadan 7.5 almıştım ama hayatımda hiç boş kağıt vermedim![]()
kimse haketmiyorki hocalar öğrencileri sevmezler o yüzden 0 veriyorlardı ama 5 alınca biz alıyordukama hiç hakederek sıfır almadım.
Ben bir sınavda bir soruyu hem kağıdın önüne hem arkasına cevaplamıştım. Hoca ikisine de puan vermişti. Arkadaşlarla baya bi gülmüştük..bizim bir arkadaş vardı o da boş kağıt vermemek için öyle yapardı genelde de 10 falan alırdıbos kagıt vermeme gibi bir prensibi vardı işte
ben lisedeyken,soruların aynısını geçirip mi veriyordun : p
bizim bir arkadaş vardı o da boş kağıt vermemek için öyle yapardı genelde de 10 falan alırdı : p bos kagıt vermeme gibi bir prensibi vardı işte
hey gidi günler hey![]()
hocam ne biçim öğrencimişsin yaİlkokul, ortaokul ve lise hayatımda en düşük notum 3 tü. (İnek)
Şu anda geçen dönem en düşün rekorumu kırdım. Curvenin 67.4 olduğu bi sınavda 2 alarak tarihe geçtim galiba. (Öküz, eşşek)