Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

En fazla kazandıran 5 Adsense Reklam Yerleşimi

keskinzeka

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
hangi kaynağa göre bunu söylüyorsunuz gerçi o yerleşimlerin kazandırmaması mumkun deil heryerde reklam var fakat kim girer o siteye merak konusu.

gedop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Kaynak bu http://www.blogonair.com/2008/07/top-5-performing-adsense-layouts/

Faydalı olabileceğini düşündüğüm için koydum. Çoğu kişi yanlış reklam yerleşimi yüzünden 3 te bir oranında kazanıyor. Bu reklam düzenlerinin renklerini sitenin renklerine göre ayarlarsanız eğer çok sırıtmazsa iyi kazandıracağını düşünüyorum. Ayrıca yabancı bloglarda da buna benzeyen yerleşimler var.

Ayrıca Size tavsiyem Bağlantı linklerini yazıların üstünde kullanmanız ben bir sitemde yazının üstüne yerleştirdiğim yatay bağlantı linki sayesinde çoğu zaman tıklama başı 10 - 15 cent arası aldığım oluyor.

En fazla Kazandıran 5 adsense Reklam Yerleşimi

maviska

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
o kadarda kötü değil. daha da kötü ve reklam ile dolu siteler var. ama ben size böyle söyleyim. ben bunu anladım. reklam yerleşimi o kadar önemli değil. reklam içeriği önemli.
şimdi ben marmaris oteller hakkında bir sayfa kuruyorum. google otel kelime görünce antalya otelleri reklamı yerleştiriyor!!! ama marmarise gidenin antalya oteli umruğunda değil! onu düşünün! reklaminizin içeriği nedir? he he. benim için en büyük sorun da bu bugüne kadar! sitem güzel her şey güzel, ziyatetçi çok ama reklam dengesiz oldu mu kazanclarım çok düşüyor

gedop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
bence ikiside önemli önce içerik tabiki belli bir konu üstünde yoğunlaşarak siteyi geliştirmek her zaman daha iyi olur hem pagerank ınız artar hemde gelirleriniz ama iyi reklam yerleşimi ile çok daha fazla arttırabilirsiniz..

DijitalSanat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
bunlar Türkler için geçerli değil arkadaşım boş yazı bu! :D