- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaslar Yeni Acmis Oldugum Mp3 Sitesinden Bahsetmek Istiyorum Site 1 Ay Once Hizmete Acilmistir Site Kurulumu Ve Modlar Eklentiler Uyarlandiktan Sonra 2 Hafta Once Konu ve Paylasimlara Yer Verilmistir Siteye Simdilik Seo Calismasi Yapmadim Sitedeki Gidisata Gore Seo Uyarlanacaktir Site SMF Forum Sistemi Uzerine Uyarlanmistir Sitede Hic Bir Sekilde Reklam Ve Turu Icerikleri Yoktur Ve Mp3 Uploaderleri Siteye Paylasima Bekliyorum..
Not: Uploader Arkadaslardan Ricam Siteyi Cope Cevirmeden Duzgun Paylasim Yapacaklar Program Ile Konu Acanlar Konu Ve Linkleri Ile Ilgilenmeyen Uploder Arkadaslarin Paylasimlari Direk Siteden Kaldirilacaktir..
Site Hakkinda Bilgileri Asagida Veriyorum.
Site Tanitim Konusunda Burda Konu Acmistim Burda Genel Bilgileri Gene Paylasiyorum.
Site Tanitim Konusu
Sitenizin Adresi: www.mp3yukle.in
Sitenizin ismi: Mp3Yukle
Site Sloganı: ''En Guncel Mp3 Sitesi''
Sitenizin Yaşı: 1 Aylik
Sitenizin Pagerankı: 0
Tanıtım: Mp3 İndir | Bedava Albüm İndir | Mp3 Yükle | İndir | Download
Ayrintili Bilgi :
Wmaraci.com'dan Alinan Bilgi
Google Analytics Bilgileri:
Ekledi: Konu Gunceldir
Not: Uploader Arkadaslardan Ricam Siteyi Cope Cevirmeden Duzgun Paylasim Yapacaklar Program Ile Konu Acanlar Konu Ve Linkleri Ile Ilgilenmeyen Uploder Arkadaslarin Paylasimlari Direk Siteden Kaldirilacaktir..
Site Hakkinda Bilgileri Asagida Veriyorum.
Site Tanitim Konusunda Burda Konu Acmistim Burda Genel Bilgileri Gene Paylasiyorum.
Site Tanitim Konusu
Sitenizin Adresi: www.mp3yukle.in
Sitenizin ismi: Mp3Yukle
Site Sloganı: ''En Guncel Mp3 Sitesi''
Sitenizin Yaşı: 1 Aylik
Sitenizin Pagerankı: 0
Tanıtım: Mp3 İndir | Bedava Albüm İndir | Mp3 Yükle | İndir | Download
Ayrintili Bilgi :
Wmaraci.com'dan Alinan Bilgi

Google Analytics Bilgileri:

Ekledi: Konu Gunceldir