İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Guncel Mp3 Sitesi Mp3 Uploderleri Bekliyoruz

DenizGozLum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar Yeni Acmis Oldugum Mp3 Sitesinden Bahsetmek Istiyorum Site 1 Ay Once Hizmete Acilmistir Site Kurulumu Ve Modlar Eklentiler Uyarlandiktan Sonra 2 Hafta Once Konu ve Paylasimlara Yer Verilmistir Siteye Simdilik Seo Calismasi Yapmadim Sitedeki Gidisata Gore Seo Uyarlanacaktir Site SMF Forum Sistemi Uzerine Uyarlanmistir Sitede Hic Bir Sekilde Reklam Ve Turu Icerikleri Yoktur Ve Mp3 Uploaderleri Siteye Paylasima Bekliyorum..

Not: Uploader Arkadaslardan Ricam Siteyi Cope Cevirmeden Duzgun Paylasim Yapacaklar Program Ile Konu Acanlar Konu Ve Linkleri Ile Ilgilenmeyen Uploder Arkadaslarin Paylasimlari Direk Siteden Kaldirilacaktir..

Site Hakkinda Bilgileri Asagida Veriyorum.

Site Tanitim Konusunda Burda Konu Acmistim Burda Genel Bilgileri Gene Paylasiyorum.

Site Tanitim Konusu

Sitenizin Adresi: www.mp3yukle.in

Sitenizin ismi: Mp3Yukle

Site Sloganı: ''En Guncel Mp3 Sitesi''

Sitenizin Yaşı: 1 Aylik

Sitenizin Pagerankı: 0

Tanıtım: Mp3 İndir | Bedava Albüm İndir | Mp3 Yükle | İndir | Download

Ayrintili Bilgi :

Wmaraci.com'dan Alinan Bilgi

FzK9r.png

Google Analytics Bilgileri:

74aip.png

Ekledi: Konu Gunceldir

DenizGozLum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar Sitenin 1 Nisan Guncellemisi Konu Halen Gunceldir Mp3 Uploderleri Bekliyoruz

148609-41201254819pm.png

81966-41201254436pm.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.