Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

en iyi file hosting

e-Xtra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
yeni bir mobile içerikli site açıcam. premium üyelik olmadan, dosyaları süresiz saklayabileceğimiz rapidshare gibi hangi siteleri tavsiye edersiniz? ona göre ayar yapalım başlarken...

e-Xtra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
45 günde bir yenilicez mi yani :) aramaya devam. bu arada konuyla ilgili bir arkadaş pm atmış da sorun oluştu sanırım okuyamadım pm i. tekrar yollarsa sevinirim.

TheFF

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
1 gb, 5 gb gibi alan veren hostingler var sadece html desteklediğinden depo olarak da kullanılabilir..

www.freewebtow.com (1 gb)
www.0moola.com (en 5 gb idi) alan veriyo onları kullanabilirsin...

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
yeni bir mobile içerikli site açıcam. premium üyelik olmadan, dosyaları süresiz saklayabileceğimiz rapidshare gibi hangi siteleri tavsiye edersiniz? ona göre ayar yapalım başlarken...

aylık 10 euro ver ve rapidin sefasını sür... Herkes artık kabullenmeli adamlar piyasanın lideri 500 gb dosyam var premium hesaplarımda belki çok dahada fazladır herhangi bir şikayet gelmediği sürece dosyaların kesinlikle silinmez zaten yüklediğin dosyalar yasal ise hiç şikayet gelmez ve hiç silinmez.. Sürekli download olacak diyorsan bir sefeer paralı alırsın diğer aylar 10.000 premium point ile hesabını uzatırsın ve böyle devam edip gider.. rapidden başka bir yer önerirsem yanlış yapmış olurum..

e-Xtra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
aylık 10 euro ver ve rapidin sefasını sür... Herkes artık kabullenmeli adamlar piyasanın lideri 500 gb dosyam var premium hesaplarımda belki çok dahada fazladır herhangi bir şikayet gelmediği sürece dosyaların kesinlikle silinmez zaten yüklediğin dosyalar yasal ise hiç şikayet gelmez ve hiç silinmez.. Sürekli download olacak diyorsan bir sefeer paralı alırsın diğer aylar 10.000 premium point ile hesabını uzatırsın ve böyle devam edip gider.. rapidden başka bir yer önerirsem yanlış yapmış olurum..

iyi güzel de rapid den download için zorlanıyor kimileri. ben de direkt site.com/dosya.zip olarak veriyim istiyorum. ayrıca resim falan da çağırıcam bakalım yapıcaz bişiler bulamadım hala

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
Rapidshare de DOWNLOADla irenc oldu. bezdirior insanı.
Rapidshare.com adresi daha ii aynılarmı bilmem ama .com olanı cok daha hızlı

e-Xtra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
arkadaşlar rapid iyi güzel de buna alternatif arıyoruz :)