Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de localhostta Mybb kurdum denedim bayağı kolay kullanım sunuyor.Her şey çok basit.Kafama göre bir tema bulamadım.Sitenizin adresi nedir ? bakmak isterim.
http://mybbdestek.com da temaları bulabilirsiniz çoğu Türkçeleştirilmiş temaların güzel temalar mevcut. Sitenin konusu ne olacak belki tema konusunda yardımcı olabilirim.
Aslında phpbb3 güzel bayağı esnek fakat fazla kodlama bilgisi istiyor.O da bende yok.Bir eklenti kurmak için birsürü uğraştırıyor.Yardımcı olabilecek biri yokmu.
xenforo sistemini inceliyorum gayet güzel ve performansı yüksek bir forum yazılımı.
daha çok yeni olduğu için tema ve eklenti olarak istenilen seviyede değil fakat bildiğim kadarıyla bir grup tarafından Türkçe'ye çevrildi.
Bir alternatif olarak göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5