En iyi Ogame Scripti Şimdi Satılık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
logo.png

Merhaba arkadaşlar çoğunuz biliyor ki ogame işine kafayı takanlardanım aylarca uğraştığım scriptimi satıyorum script m.dilek'in hatalı scriptlerinden değildir. sıfır bugludur. Kesinlikle bug yoktur garantisini veriyorum. + Mdilek'in scriptlerini alan arkadaşların çok dili yanmıştır sql yi çekip de şerefsizlik yapanlar çok başta mdilek tabi ki bu scripte sql %100 korunmuştur. Kimse sql nizi çekemeyecek. Tüm ogame scriptlerinde ki en büyük dert cpu idi çok zorluyordu bu scripte garanti veriyorum bu sorunu yaşamayacaksınız. Mysql sorunları giderilmiştir. Bu yüzden çok basit bir hostingde rahatlıkla sitenizi barındırabilirsiniz. Aylık 8 $ lık hostgator hostingde 4-5 k lık bir site çok çok rahat idare ediyor. Scripti ne kadar anlatsam boş, sayfalarca yazsam yinede yazacak çok şey vardır script hakkında.

Referanslar: www.ogamesavasi.com www.ogame.gen.tr

Script 250 Liradır. Sorunsuz bir script için bence değerdir. Projelik iş yaparım reklamımı veririm kazanmak için diyorsanız bu scripti almak zorundasınız.

İddia ediyorum scripte verdiğiniz para son kuruşuna kadar değecektir.

Örneğin: renovation Ömer bey tam projelik domain olan ogame.gen.tr nin sahibidir ve bu iş için bizim scriptimizi tercih etmiştir.

Kesinlikle ucuza kaçıp perişan olacağına az daha fazlasını verip hakkını veren bir script arayanlar için idealdir.

Son olarak eklemeden geçemeyeceğim siteye hiç bakmasanız dahi script kendini idare edecektir puan güncellemeleri kayıtlar vs. scriptin işidir. Siz sadece mesajlardan gelen şikayetlere bakacaksınız gerisi scriptin işidir.

İletişim: [email protected]

r19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

r19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marez script satacak değilim. :D Sorunuz çok mantıksız olmuş.

akbalci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu eleman düzenbazın tekidir. r10 forumunda ogame scripti ile bende dahil olmak üzere 3-4 kişiyi yaklaşık 2-3bin dolandırmıştır. sakın ola denk gelirse alışveriş yapmayın. savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. saygılar

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bu eleman düzenbazın tekidir. r10 forumunda ogame scripti ile bende dahil olmak üzere 3-4 kişiyi yaklaşık 2-3bin dolandırmıştır. sakın ola denk gelirse alışveriş yapmayın. savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. saygılar

Kanıtınız var mı? Kanıtınız varsa en kısa sürede bana yollayın veya buraya ekleyin lütfen.
Aksi takdirde kanıtsız şekilde bir üyeyi suçladığınız için ceza alacaksınız.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Konu sahibi arkadaşa özel mesaj yolladım.
Şu an itibariyle akbalci arkadaşımız haklı görünüyor. Yalnız durum şu ki; r19 nickli arkadaşın yaklaşık 8-9 günden beri online olmadığını ve ödemelerine karşılık olarak söz konusu scripti vermediği ve kurmadığı belirtilmiş. Görünüş o ki, 22 nisandan beri arkadaş hiç online olmamış.
Online olduğunda bana gerekli açıklamayı yapmayacak olursa, sınırsız uzaklaştırılacak ve farklı yaptırımlar uygulanacaktır.

Konu nihayete kavuşuncaya dek tarafımca kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5