Merhaba arkadaşlar çoğunuz biliyor ki ogame işine kafayı takanlardanım aylarca uğraştığım scriptimi satıyorum script m.dilek'in hatalı scriptlerinden değildir. sıfır bugludur. Kesinlikle bug yoktur garantisini veriyorum. + Mdilek'in scriptlerini alan arkadaşların çok dili yanmıştır sql yi çekip de şerefsizlik yapanlar çok başta mdilek tabi ki bu scripte sql %100 korunmuştur. Kimse sql nizi çekemeyecek. Tüm ogame scriptlerinde ki en büyük dert cpu idi çok zorluyordu bu scripte garanti veriyorum bu sorunu yaşamayacaksınız. Mysql sorunları giderilmiştir. Bu yüzden çok basit bir hostingde rahatlıkla sitenizi barındırabilirsiniz. Aylık 8 $ lık hostgator hostingde 4-5 k lık bir site çok çok rahat idare ediyor. Scripti ne kadar anlatsam boş, sayfalarca yazsam yinede yazacak çok şey vardır script hakkında.
Referanslar: www.ogamesavasi.com www.ogame.gen.tr
Script 250 Liradır. Sorunsuz bir script için bence değerdir. Projelik iş yaparım reklamımı veririm kazanmak için diyorsanız bu scripti almak zorundasınız.
İddia ediyorum scripte verdiğiniz para son kuruşuna kadar değecektir.
Örneğin: renovation Ömer bey tam projelik domain olan ogame.gen.tr nin sahibidir ve bu iş için bizim scriptimizi tercih etmiştir.
Kesinlikle ucuza kaçıp perişan olacağına az daha fazlasını verip hakkını veren bir script arayanlar için idealdir.
Son olarak eklemeden geçemeyeceğim siteye hiç bakmasanız dahi script kendini idare edecektir puan güncellemeleri kayıtlar vs. scriptin işidir. Siz sadece mesajlardan gelen şikayetlere bakacaksınız gerisi scriptin işidir.
İletişim: [email protected]