İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En İyi Ptc Sitesi...(Ödeme Kanıtıyla Birlikte)

fevzi1335

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Selam arkadaşlar açıkçası bende internette anket doldurarak, reklam tıklayarak para kazanılacağına pek inanmıyordum. biraz araştırınca ortada büyük bir sektör olduğunu görüyorsunuz... ama güvenilir ödeme yapan siteleri seçmeniz lazım... Ben işimi sağlama alıp en güvenilir siteleri kullanıyorum... Sizde öyle yapın hem boş zamanlarınızı değerlendirir hemde para kazanırsınız... Bu alanda kime sorarsanız sorun önereceği en sağlam site şüphesiz Clixsense dir. Burada size Clixsense kullanımı ile ilgili tüm detayları paylaşacağım... Önce Üye olalım...

Clixsense

Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız...

Yol göstermesi açısından da altta linkini vermiş olduğum bloğumdan Clixsense kullanımı ile ilgili her şeyi öğrenebilirsiniz...

https://clixsenseparakazanma.wordpress.com

Arkadaşlar Ödeme Kanıtımda Alttaki Resimde mevcuttur.

8EXNY7.png

Benim de bir kaç yıl öncesine kadar bu sistem hakkında pek bir bilgim yoktu anketti, reklam izlemeydi bunlarla para kazanılacağına inanmıyordum. nette forumlarda geze geze hemen hemen tüm siteler hakkında bilgi sahibi oldum işleyişidir, kuralları falan filan işte... benim gibi ilk başlarda yanınızda bilen olmayınca sıkıntı yaşıyorsunuz ama isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum... buradan, özel mesaj kısmından, [email protected] mail adresimden her zaman bana yazabilirsiniz...

Saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.