İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En İyi Seo Firması Hangisi

damlakaraman

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
En iyi seo firması, bu kısa cümleyi açıklamak günümüzde çok zor. Çünkü artık seo uygulatan insanların bir çoğu mağdur. Herkes seo firmalarına ya da seo firmaları gibi görünen kişilere binlerce lira kaptırmış durumdadır. Haliyle kimse artık en iyi seo firması hangisi diye soru sormayı bırakır oldu. Bir çok seo kuruluşu web sitesine, google ‘a gönül vermiş insanı bu sektörden uzaklaştırdı, hayalleriyle oynadı. Buna dur diyecek olanda aslında bizleriz. Yani hizmeti alacak olan kişi bu tür süreçleri, şirketleri çok iyi araştırmalı ve doğru insanla çalışmaya başlamalı.

en-iyi-seo-firmasi.jpg

Değerli okurlarımız bir örnek vermek istiyorum. Bir seo firması bir paket çıkarıyor ve bunu müşterilerine iki farklı seçenek ile sunuyor. İlk seçenek ödemeyi peşin yaparsan sıralama garantisi vereceği hakkında ikinci seçenek ise ödemeyi taksitle ödersen sıralama garantisi vermeyeceği hakkında. İçeriği aynı olan çalışma sürecinde bunun başarılı olmasında ki neden ne için ödemenin peşin yapılıp yapılmaması oluyor. Sizce de garip değil mi? Yıllarca insanları sömürmekten, kandırmaktan başka bir şey yapmayan firmalar gördüm. Artık yeter. İnsanların kandırılma zamanı değil. Bir seo şirketi sizlere net olarak sıralama garantisi veriyorsa sizi çok güzel kandırıyor demektir. Kim bu kuruluşlar google arama motorunun sahibi mi? Bence sahibi gibi davranan sahtekarlar.

En iyi seo firmasıyım işte yaptıklarım;

-İşi alana kadar müşteriyle olan ilişkilerim kesinlikle ödül alacak tarzdadır. İlgi alakada sınır yok.
-Kaynakların örneklerini sunarım ama o kaynaklara asla ekleme yapmam. Maksat göz boyamak.
-Telefonla desteği büyük gördüğüm kurumsal müşterilerde şirketin kurucusu olarak ben veririm ama ödemeyi aldıktan sonra asla görüşmem. İşlerim yoğun :)
-Canlı destek sunarım ama raporlamasını unuttuğum geciktirdiğim kişiyse asla cevap vermem. Veriyorsam da üstün ikna edici tekniklerimi uygularım yine kandırırım.
-Raporlamayı yaparım er ya da geç. Nasıl olsa müşterilerimin %90 ‘ı bir şey anlamıyor ve bilmiyor. Raporu görünce şaşırıyor. Aslında bir şeye yaramaz.
-Paket satarken bir çok kriterde iyileşeceğini garanti ederim iyileşmez ise suçu google firmasına yıkarım. İşimiz bu arkadaş.
-Sitenizi ilk sayfaya legal ya da illegal bir şekilde getiririm. Getirdikten sonra ücreti artırırım ödemem yapılmazsa linkleri kaldırırım. Böyle mantık var bende işinize gelirse. Ama bu bildirimi genellikle site geldikten sonra yaparım. Çünkü hiç olmazsa para kazanalım sizden değil mi? :)

Şaka gibi değil mi arkadaşlar. Sözüm tüm seo firmalarına değil. Bende firma sahibiyim bende arama motorlarıyla alakalı çalışma yapıyorum ama kimseye 3. sıraya getiririm 5. sırada sabit kalırsın gibi kelimeler kullanmıyorum. Siteler illaki gelir değerli arkadaşlar. Bir çok döküman ve argüman var şiddetle araştırmanızı önermekteyim. Seo firmalarının yapacaklarını sizlerde yapabilirsiniz. Kaynak ihtiyacınız olduğunda ise kaynak temin eden yani backlink, sosyal medya paylaşımları, tanıtım yazıları sağlayan kişilerle iletişim kurmanız daha düşük maliyetli süreçleri peşinden getirir.

Bizler bizleri takip eden değerli takipçilerimize sürekli destek olan, ücretsiz kaynak temin eden takıldıkları yerde ücretli destek sunan bir kuruluşuz. İşte size piyasada yer almayan kaynakların paylaşıldığı bir facebook grubu:

Peki bu grupta neler var;

-Ücretsiz pagerank değerine sahip yüzlerce kaynak.
-Onlarca seo tekniği. (Güncel ve etkili)
-Tüm süreçler legal illegal hiç bir şey yok.
-Hediye seo çalışmaları, backlink kaynakları.
-Daha bir çok gizli kaynak ve arşiv.

Artık öğrenme ve paylaşma zamanı. Gelin sizde katılın bu sürece dahil olun. Unutmadan şunu da söyleyeyim. En iyi seo firması kim mi? Tabi ki biziz… :)

Kaynak: http://goo.gl/UyORRa

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.