Mp3 sektorunde gercekten ayakta durmak cok zor. Hatta Imkansız gibi birsey.. Yurt disinda bu isleri gayet guzel yurutuyorlar. Dolayısıyla Bir gun siteyi kapatacak olsanız Yurticinde gecerli domainleri (Genel Konusuyorum Aramızdaki Tum Mp3 Sitesi sahipleri Uzerine alınabilir) elden cıkartmakta cok zor olacaktır..
Ama ben MaxiMp3.Com'u aldım. Simdi Yurtdısından domain icin teklifler var. Bunun disinda Domain Kayıttan dusen bir domaindi. Her turlu iş yapıyor. Siteyi kapatalı 2 ay oldu. Ortalama 30 Euro Kazandırdı. Kapalı Haliyle Yani. Domaini 11 Milyona almıstım. Site 3 Hafta kadar acık kaldı. 1 Gunde siteyi hazırladım. Dosyalar zaten mevcuttu. Hosting problemimde olmadı. Cunku resellerim vardı. Boş alanımda vardı. Yani bu işten karlı cıktım. Şimdi Ben 200 $ a razıyım. Ancak siteyi satacak arkadas 350 $ den assagi vermem diyor. 50 $ Sedo.com alıyor. 100 $ da arkadas alsın. Bana 200 $ yeter
Battaniye.Net server kullanıyor. Yani dedicated makina. Ama siteyi satılıga cıkartmıslar. Dedicated'i aldıkları firmada makina kapanmasın diye makinayı satılıga cıkartmıs durumda..