İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En iyi Türkçe mp3 sitesi

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba,

Sizce en iyi Türkçe mp3 sitesi hangisi veya hangileri?

Z

zeynelkoc

Misafir
en iyisi klarnet.net (bugun bi sorun var açılmıyor bi türlü)
başka işe yarar siteler ise
dazlak.com
muziklerim.com

Moderatör tarafında düzenlendi:

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Battaniye.net
Birde bana ait olan MaxiMp3.com vardı :) Simdi Kapalı ama acıkken kazandırdıgından cok daha iyi kazandırıyor..

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3turk.org - bu aralar çıkışda
mp3lerim.com sorunsuz download olması iyi
battaniye.net de iyi ama ben uyelık olayına hala ısınamadım :D

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adı fazla bilinmesede bence en iyi hizmet veren site www.orkunafacan.com 200Gblık Ftp server ve En yeni albümleri çıktıgı gün yada ertesi gün ekliyorlar aradiğinizi bulamamak biraz zor eğer bulamazsaniz istek mp3 bölümünden isteyince ekliyorlar

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.classmp3.com du tabiiki en iyisi :] (valla benimdi diye soylemiyorum bilen bilir)

suan uyelıklı ancak oldukca kullanıslı bir arayuze sahip www.muzikalem.com u öneririm.. eger ayakta kalabilirse cok yukselecegine enimin ..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@dewilsdance: classmp3'ü tekrar açmayı düşünüyor musun? :)

H

hitmp3tr_com

Misafir
hitmp3tr.com elimden geleni yapmaya çalışıyom walla.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Mp3 sektorunde gercekten ayakta durmak cok zor. Hatta Imkansız gibi birsey.. Yurt disinda bu isleri gayet guzel yurutuyorlar. Dolayısıyla Bir gun siteyi kapatacak olsanız Yurticinde gecerli domainleri (Genel Konusuyorum Aramızdaki Tum Mp3 Sitesi sahipleri Uzerine alınabilir) elden cıkartmakta cok zor olacaktır..
Ama ben MaxiMp3.Com'u aldım. Simdi Yurtdısından domain icin teklifler var. Bunun disinda Domain Kayıttan dusen bir domaindi. Her turlu iş yapıyor. Siteyi kapatalı 2 ay oldu. Ortalama 30 Euro Kazandırdı. Kapalı Haliyle Yani. Domaini 11 Milyona almıstım. Site 3 Hafta kadar acık kaldı. 1 Gunde siteyi hazırladım. Dosyalar zaten mevcuttu. Hosting problemimde olmadı. Cunku resellerim vardı. Boş alanımda vardı. Yani bu işten karlı cıktım. Şimdi Ben 200 $ a razıyım. Ancak siteyi satacak arkadas 350 $ den assagi vermem diyor. 50 $ Sedo.com alıyor. 100 $ da arkadas alsın. Bana 200 $ yeter :)
Battaniye.Net server kullanıyor. Yani dedicated makina. Ama siteyi satılıga cıkartmıslar. Dedicated'i aldıkları firmada makina kapanmasın diye makinayı satılıga cıkartmıs durumda..

Z

zeynelkoc

Misafir
boyle diyerek bi yere varamazsın ki

herşey olacağına varır bu kadar baskının bi anlamı yok..

mesela ben ekledim ( :

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
@dewilsdance: classmp3'ü tekrar açmayı düşünüyor musun? :)

biri sponsor olursa neden olmasın ama heray genel bursumu hayrına servera yatırmaktan artık vazgectim .]

yoksa elmasgunes.net bana sponsor mu olmak istiyor :]

M

malatyasporlu

Misafir
bilmiyorum ama bence en iyisi zeynelinki... valla direk tıkla indir...

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Zeynelde Mp3 işinde batacak kesin :p

B

BizimMP3

Misafir
Arkadaşlarım unuttunuz bizi herhalde :p Saymıyorsunuz siteden bizi sanki yaf :D

www.BizimMp3.com

1500 tekile çıktı 3. haftamız. İyi inşallah. Bu arada akrep kardeş senin sitene de ekliyeceğim ama yabancı site hazırlama telaşı var bu ara :rolleyes:

Saygılar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.