İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En iyi Ve En Rahat Para Kazandiran Site !!!!

Y

YaraMaZzz

Misafir
Surfjunky=sahteymiş..

önceki yazılanı tamamen unutunuz ve müsterih olunuz,surfjunky dolandırıcı bir sitedir....üye olmuşsanız iptal ediniz bu siteyle hiç uğraşmayınız.

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
peki sen para aldın mı bu siteden yoksa bu da mı cırttt! kime inancağımızı şaştık! para aldıysan öyle üye olalım

S

SaveTargetUs

Misafir
Benim böyle durumlar için hazırda bi sözüm vardı birazdan onu bulunca yazarım. Daha sonrada lazım olan kullanabilir tabiyki. Forumu biraz okursan görürsün. Her hafta bir kişi. Sizi sıraylamı yolluyolar. ilk mesajında gelip bilindik sponsorları kendi refererlerinden alın diye yazı yazıyorlar. Biraz kafanı kaldır yazılan mesajları oku. Benim peşime bakalım daha kaç kişi sana yazı yazacak.

P

paradox

Misafir
Benim anlamadığım 3 kuruş için bu kadar yazıyı neden yazdın yazık ya.

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya bence her böyle yazanın üstüne fazla gidiyorsunuz! bir aralar spedia vardı ve kazandırıyordu, belki bu da o tarz bir sitedir, önce denemek ve görmek lazım, belki de ilerde sedo yerine hep bu siteden konuşcaz! yani fazla üstüne gitmeyin insanların sonuçta burası fikir paylaşım yeri! haksız mıyım ?

P

paradox

Misafir
ayıptır sorması spedia ile surf ne kadar surf yapıyodu kazananlar ve ne kazanıyordu?O ettiğin surf kadar php codelarını incelesen ne bilgiler kazanırsın fikrin varmı?

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burası fikir paylaşım yeri tamam ama bilinen bir fikir 100 kere paylaşılmaz 1 kere yazılır herkes okur ve biter. Forumda sürekli aynı şeyleri görmekten bıktım artık...

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
php code lerini incelemeyip 3 kuruş para kazanmak isteyen insanlar olabilir ama değil mi? sonuç olarak herkes istediğini yapabilir!

P

Parae

Misafir
daha 1-2 gün önce bu firma ödeme yapmıyor diye yazdım ... !!!!!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5