İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En İyi Webmaster Platformu Hangisi

En iyi Webmaster Sitesi

• Zone

Kullanılan: 2 7.4%
  • İyinet

Kullanılan: 18 66.7%
  • wordpress-tr

Kullanılan: 2 7.4%
  • r10

Kullanılan: 5 18.5%
  • vbturkiye.org

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Tartışmasız iyinet dicem ama tartışılır bir çok yönleri olduğunu söyleyenler, düşünenler olabilir.

Bu farklılığın tek nedeni o sistemlerin işleyiş farklılıkların ve kişisel beklentiler olduğunu düşünüyoruum.

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu tarafsız bi sitede yapmak lazım . en iyilik neye göre en iyi kriterler ne bunuda belirtmelisin

X

Xman

Misafir
Tartışmaktan ve konuşmaktan zarar gelmez, gizleyip saklayıp yasaklayarak biyere varılmaz herkes açık açık görüşünü ortaya koymalıki ne nedir ne değildir bilelim ;)

SeYoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu tarafsız bi sitede yapmak lazım . en iyilik neye göre en iyi kriterler ne bunuda belirtmelisin

Genel ortalamaya göre bunu düşünürken tüm kriterleri göz önünde bulunduracaksınız mesala bir probleminiz oldu hızlı kolay ve kesin çözüm hangisinde var gibisinden

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tivanında dediği gibi iyinet foruma yakışmıyor wpturkiye, konunun kapatılması en uygunu.

X

Xman

Misafir
tivanında dediği gibi iyinet foruma yakışmıyor wpturkiye, konunun kapatılması en uygunu.

Arkadaşlar aşın artık bu eski iyinet ruhunu yok burası şöyle elit yok buraya şu yakışmıyor yok burada şu konuşulmaz, esir kampı değil burası webmaster platformu ve bende insanların webmaster platformları hakkındaki fikirlerini alıyorum, konu iyinete yakışmıyo derken konu sahibinide yakışıksız konu açmakla itham ediyorsunuz ben bu ithamı kabul etmiyorum webmaster platformunda böyle bir konuda açamıyacaksam Allah sonumuzu hayreylesin.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Estağfurullah sana karşı söylenmiş birşey değil.

Durum şu; şimdi polemikçiler gelecek, o oraya bir suçu bindirecek, diğeri geçmişte olan olayın birini ortaya sürecek, tartışmalar çıkacak, belkide kötü olacak insanlar. Çünkü bu tarz açılan konuların hepsinin akıbeti bu, gördük ve görüyoruz..

Oy kullanmıyorum, anketin bol oylu olması dileğiyle.

X

Xman

Misafir
Yorum yapın tartışın şu siteyi kötüleyin vb. şeyler demiyorum 5 tane bilinen siteden sizce hangisi daha iyi diyorum, ilgili seçeneği işaretlemeniz yeterli, zaten 3-5 gün içinde sırlama belirlenir sonrada konu kitlenir.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@wpturkiye

Bu anket şu açıdan gereksiz;
Nerede düzenlenirse orası birinci olacaktır. Şu an burada düzenleniyor ve dolayısıyla iyinet birinci olacaktır.
Hakeza zaten en iyi webmaster forumu kişinin ihtiyaçlarına göre değişir.
Severiz veya sevmeyiz r10 kalabalık olduğu için önemlidir. Alıcı kitlesi daha çoktur. Sorularınıza cevap verilme süresi kısadır. Ama aynı zamanda kalabalık olduğu için boş konuşan sayısı da fazladır. Hele hele rep geyiği tümden saçmadır.
İyinet; eski şaşaalı günlerinden uzak olsa da hala önemlidir çünkü ne olursa olsun asla başka yere gitmeyecek üyelere sahiptir. Ayrıca iyinet kültürü diğer wm forumlarının yeni yeni oluşmaya başlayan kültüründen şüphesiz ki daha köklü ve sağlamdır. Buranın da handikapı ticaret yapmak istediğinizde kitlenin azlığı dolayısıyla alıcı ve satıcı sayısının düşüklüğüdür.
Zone.org iyi başlamıştı ama sonunu getiremedi. Orası şu an ölü toprağı serpilmiş gibi.
wpturkiye ve vbturkiye'nin bu ankette yeri yoktur çünkü onlar spesifik bir konuda yardım arayan kullanıcılar içindir.

Hem anketin gereksizliğini söylemiş oldum, hem ankete cevap vermiş oldum ama benim kişisel fikirlerim bunlar.

X

Xman

Misafir
Miller anketi forum yönetimi açsa gereksizliği konusunda sana katılırım ama anket bir üyenin kişisel merakı olduğu benim açımdan gerekli oy verenlerin bir çoğununda yukarıdaki sitelerde üyeliği bulunduğundan gerçekçi bir sonuç çıkacağına inanıyorum ;) ayrıca konuya gerizekalı diye tag ekleyen arkadaşıda almış olduğu aile terbiyesinden dolayı kutluyorum.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
böyle anketler buraya gerçekten yakışmıyor.
illede cevapsa :D digitalpoint

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yakışmasa bile baya ilgi görmüş konu...

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
PcQoPaT, Angelo, Batux, Cagatay, Ehardwen, mathiaxbars, mehmet-ali, peep, tr.st

:)

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oylamanın adil olacağını sanmıyorum çünkü bu anket meslea r10'da olsaydı o daha çok oy alırdı. Burada olan üyelerin tercihi iyinet olduğu için bu anket uygun olmamış gibi duruyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.