Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
host için özellikle yurt dısını önermiyorum ama sunucu için tamamen yurt dısını öneririm aynı özelligi olan makineler Türkiyede 50 tl ise yurt dişinda daha kalitelisi 5 usd
5 yıldır justhost ile çalışıyorum sadece linux sunucuları var ,windows yok, başlangıçta vps sunucuları yoktu sadece shared ve dedicated sunucu hizmeti vardı, memnunum açıkçası bir sıkıntı çıkartmadı 7/24 destek verdiler . tavisye ederim . 3 sene shared sunucu üzerinden hizmet aldım son 2 senedir de vps hizmetini kullanıyorum .
shared hosting hizmetlerini aşağıdaki linkten www.justhost.com/track/rovima/besthosting
Vps ise aşağıdaki linkten incelenebilir www.justhost.com/track/rovima?page=/vps
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.