İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En kolay Para kazandıran 3 PTC sitesi[Ödeme Kanıtlı]

carnivore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar eminim aranızda benim gibi 5-10 civarı PTC sitesi takip edeniniz vardır. Fakat bu gününüzün büyük zamanını harcıyor. Bu yüzden kullandığım PTC sitelerini 3e indirdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..
(REFİM OLARAK KAYIT OLURSANIZ ve YARDIMCI OLABİLDİYSEM KONUNUN SAĞ ÜST KÖŞESİNDEKİ DEĞERLENDİRMEYE TIKLARSANIZ SEVİNİRİM :D)

1. Clixsense
1.33$lık dondurmalar ile iilgili toluna anketi vardır kaçırmayın
zaman: 30/03/2014 12:30

İlk sırayı Clixsense'ye vermemin nedeni Anketleri doldurarak çok rahat para kazanabilirsiniz. Clixsense nin tek eksi yanı Ref. Kiralanmıyor olması. Fakat sürekli takip ederseniz anketleri yakalayarak çok uğraşmadan gündeen az 1 dolar kazanabilirsiniz. anket yakalamanın püf noktası Anket sayfasındaki Profilinizi(sayfanın üstünde PROFİLE yazar) doldurmanız ve 1-2 saatte bir girip anket var mı diye kontrol etmelisiniz.

anket.jpg

Ödeme kanıtı:
Clixsense+ilk+%C3%B6deme.jpg

Refli kayıt için: TIKLAYIN

2.ProBux

2 numara olarak probux'ı öneriyorum. Probux ta kazanmak için bir süre reklamlara tıklayıp kazandığını parayla ref kiralamanız gerekiyor. Ref tıklamaları çok iyi(genelde 1.7-2.5 arası) o yüzden refler iyi kâr getiriyor.

Ödeme kanıtı:
eWpq7q.png

Ref.li Kayıt için: TIKLAYIN

3.ExPreBux

Arkadaşlar bu site yeni açılmasına rağmen bana en kısa sürede en çok kazandıran PTC sitesi oldu 2 kez ödeme istedim ikisinide gönderdilr sıkıntı yok yani :D. Yeni site olduğu için Ref kiralamalar 0.5$ ömür boyu kiralıyorsunuz Buda çok iyi:D min cashout 0.1$...
Ödeme kanıtı:
Exprebux+2.%C3%B6deme.jpg

Ref.li Kayıt için: TIKLAYIN

Arkadaşlar bazıları ExPreBux bile varken neobux vesaire neden yok diyebilir. Bu konuyu benim gibi pre. VS üyelik alamayacak yatırımsız kazanmak isteyenler için yazdım. Eğer standart üyeyseniz NeoBux kiralanan Ref. ler çok az tıklıyor ve çoğunlukla zarar ediyorlar.(unutmayın refleri yeniledikçe e para harcıyorsunuz...) son olarak refimle kayıt olun lütfen birlikte kazanalım:D

carnivore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refim olarak kayıt olanlara teşekkür ederim..

Clixsense de anketleri kontrol etmeyi unutmayın

clixsense de şu an 1.33$lık dondurmalar ile iilgili toluna anketi vardır kaçırmayın

zaman: 30/03/2014 12:30

anketler oldukça burada yazacağım takip edin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5