İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En Kötü Huyunuz

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Arkadaşlar her kes en kötü huyunu yazsın.

Gerçekçi olun ama.

Korkmayın en kötüyü seçmiyoruz.

Kendimi de ekledim sona....

Liste geliyor:

PauLShark: Çok inatçı, asla bir laf altında kalmaz, haklı olsa da söylediği sözler yüzünden kendini haksız duruma düşürebilir. Ayrıca PC hastalığı var yıllardır, yani işi olmasa bile sanki bir şeyler kodlayacakmış veya bir şeyler ekleyecekmiş gibi saatlerce siteyi izleyebilir.

artofevil: yazamıyor

tepki: alkol sigara... kısa kötü alışkanlıklar !

Angelo: tembellik

daniel1336: Çok dağınık Ev arkadaşı yarın sabah gelcek 1 haftadır yoktu, ev savaş alanı gibi, yardıma gelcek varmı diye sorar.

msvteam: sinirli

buyukweb.com: Dağınık, Asabi, Fazla kendine güvenen...

bay_okan: Çok Çabuk Sinirlenirmiş

Z.YÜKSEL: Kimseye küsemiyor ve hayır diyemiyor.

The GoDFather: Bilgilerine ve kendine güvenir,bildiklerinden şaşmaz,kim ne derse desin der arada kalp kırar...

peep: inatçı olması en kötü huyuymuş

gokhans19: Mükemmelmiş. Ona değil karşıya göre kötüymüş bi derece

wesc: Üşengeçmiş. Şu mesajı yazarken bile üşen (dedi bıraktı ben tamamlamak zorunda kaldım :))

ozanTi: Sevmediği şeyleri insanlara söylemekten çekinmediğini sanıyor... Blogundaki son yazıdan dolayı pek çok dostu kaybetme riskine rağmen sevmediği şeyleri söylemiş yine...

Lanet: Tembelmiş, usengeçmiş, inatçıymış, kisileri reddedemiyormuş..

sonefsane: En Kötü Huyları Kötülük Gördüğü İnsalara Ve Görebileceğini Bildiği Halde İyi Niyetle Bakmak Ve Çok İstediği Bir Şeyi Elde Ettikten Sonra Cabucak Sıkılabiliyor Olmak

Oğuz: Her defasında sonu ayrılıkla biteceğini bildiği halde aşık olmak :(

depresan: garfield modundaymış. kısacası tembel: bugünün işini yarına bırakma, erteleyebildiğin kadar ertele, oturan bir kişi gördüğümde ona yardım eder.

Eif: Çabuk ısınırım, alışırım, bağlanırım bir şeylere, iyi yada kötü olana, farketmez. Sahiplenirim. Çok çabuk parçam haline gelir, sonra vazgeçmek için o parçamı kesip atmak zor gelir...Yakında buralara fazla gelemezsem beni merak etmeyin, iyi olacağım. Kendinize iyi bakın...

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Çok inatçıyım, asla bir laf altında kalmam, haklı olsam da söylediğim sözler yüzünden kendimi haksız duruma düşürebilirim.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Çok dağınığım :) Ev arkadaşım yarın sabah gelcek 1 haftadır yoktu, ev savaş alanı gibi, yardıma gelcek varmı arkadaşlar :p

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Ayrıca PC hastalığı var yıllardır, yani işim olmasa bile sanki bir şeyler kodlayacakmış veya bir şeyler ekleyecekmiş gibi saatlerce siteyi izleyebilirim.

buyukweb.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani çevrenle samimi olunca problem değil tabiki ancak yeni çevreye girerken baya kıl oluyor millet. (Tanıma Faslında)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.