- Reaction score
- 0
Arkadaşların beğendiği kitapları tavsiye etmelerini istesem.
(Roman,Hikaye hariç)
(Roman,Hikaye hariç)
İnsan ve Kültür - Bozkurt Güvenç (REMZİ KİTABEVİ)Arkadaşların beğendiği kitapları tavsiye etmelerini istesem.
(Roman,Hikaye hariç)
İnsan ve Kültür - Bozkurt Güvenç (REMZİ KİTABEVİ)
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=37276&sa=22252243&session=&LogID=
insan hakkında edinebileceğin en başarılı kitaplardan biri..
bunu okumanıza çok sevindim. çok önemli bir ders kitabıdır.
İlginç bi tevafuk
bende insan üzerine okuduğum bir kitap var elimde
Zihin nedir, "zihin silkelenmesi" nasıl olur
vicdan nedir? insana bağlımı çalışır falan filan derken ilk mesajın insanla alakalı gelmesi ayrı bir güzellik olduu benim için
valla ben ders kitabı olarak okumadım bunubunu okumanıza çok sevindim. çok önemli bir ders kitabıdır.
%70'ini at çöpe, %30'u güzel zaten bu kitapların uzun olmasına anlam veremedim, özet olarak sunsalar olmaz mıSanırım, bu sonradan çıktı, nasıl bir kitap ploop?
Oktay Sinanoğlu'nun bütün kitaplarını okudum, gerçekten güzel kitaplar. fakat Eskisehir'de günler önce ilan edilen konferansa tabelalar ingilizce diye çıkmadığı için artık gözümde su kadar (elimle parmağımın ucunu gösteriyorum) değeri kalmadı. oktay bey'in değistirmeye çalıstığı sey zaten tabelaların ingilizce olması; yani sorun bu, fakat oktay bey bu sorunla fiziksel temas yasayınca, konferans salonunda yüzlerce kisinin karsısına bile çıkmıyor. o yüzden geçiniz efendim..
konferans salonunda bekletilenler mi suçlu oldu simdi? anlamadım tepkini?o zaman boşuna okumuşsun o kadar kitabını! birşey öğretememiş.