- Reaction score
- 0
Ödemem geldi 1 dk içinde işte kanıtı.bu kadar hızlı firma görmemiştim...
Bir Danimarka para kazanma sitesi
Öncelikle kayıt olmadan önce bir kaç püf noktası var,onları yazıyorum.
1 - Paypal hesabınız ile üye olduğunuz mail adresi aynı olmak zorundadır. Paypal yoksa boşa kayıt olmayın.
2- Üye olduktan sonra önce 5 reklamı izleyin daha sonra balance kısmından ödemeyi anlık olarak işaretleyin.
Ben anlık olarak işaretledikten sonra bir baktım Balance (kasa) 0 olarak gözüküyor. Noldu la bu paralara derken, mailime baktım para çoktan yatmış
3- Site Dankça olduğu için resimli açıklama yaptım. REsimler üzerinden giderseniz hata yapmazsınız.
Site Bilgileri
Sitenin Adı : Eovendo.com
Sitenin Kazancı : Günde 1,25 DKK ( Danimarka Para Birimi ) = 0.46 TL
Ödeme Biçimi : Paypal
Ödeme Stili : Anlık
Nasıl Kazanılır : Günde 5 reklam izle ve çık. Her reklam ortalama 30 sn. ve 0,25 DKK değerinde
Kayıt Kodu : TR1988
Resimli Anlatma :Sitemizde http://eovendo-tr.blogspot.com/
Ödeme Kanıtı
Not : Kayıt olan birkaç arkadaşımın hesabına reklamdan 0.25 DKK kazandı yazmasına rağmen para yansımıyormuş. Yani Balance kısmı 0 gözüküyormuş. Merak etmeyin yarım gün yada 1 gün sonra düzeliyor.
Not 2 : Paypal hesabınızı kontrol ediniz
Bir Danimarka para kazanma sitesi
Öncelikle kayıt olmadan önce bir kaç püf noktası var,onları yazıyorum.
1 - Paypal hesabınız ile üye olduğunuz mail adresi aynı olmak zorundadır. Paypal yoksa boşa kayıt olmayın.
2- Üye olduktan sonra önce 5 reklamı izleyin daha sonra balance kısmından ödemeyi anlık olarak işaretleyin.
Ben anlık olarak işaretledikten sonra bir baktım Balance (kasa) 0 olarak gözüküyor. Noldu la bu paralara derken, mailime baktım para çoktan yatmış
3- Site Dankça olduğu için resimli açıklama yaptım. REsimler üzerinden giderseniz hata yapmazsınız.
Site Bilgileri
Sitenin Adı : Eovendo.com
Sitenin Kazancı : Günde 1,25 DKK ( Danimarka Para Birimi ) = 0.46 TL
Ödeme Biçimi : Paypal
Ödeme Stili : Anlık
Nasıl Kazanılır : Günde 5 reklam izle ve çık. Her reklam ortalama 30 sn. ve 0,25 DKK değerinde
Kayıt Kodu : TR1988
Resimli Anlatma :Sitemizde http://eovendo-tr.blogspot.com/
Ödeme Kanıtı
Not : Kayıt olan birkaç arkadaşımın hesabına reklamdan 0.25 DKK kazandı yazmasına rağmen para yansımıyormuş. Yani Balance kısmı 0 gözüküyormuş. Merak etmeyin yarım gün yada 1 gün sonra düzeliyor.
Not 2 : Paypal hesabınızı kontrol ediniz