İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eovendo-Günde 0.46 TL -Anında Paypal'a-Ödeme Kanıtlı

delicesine

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödemem geldi 1 dk içinde :) işte kanıtı.bu kadar hızlı firma görmemiştim...

scl7q.png

Bir Danimarka para kazanma sitesi

Öncelikle kayıt olmadan önce bir kaç püf noktası var,onları yazıyorum.
eovendo_logo.jpg

1 - Paypal hesabınız ile üye olduğunuz mail adresi aynı olmak zorundadır. Paypal yoksa boşa kayıt olmayın.

2- Üye olduktan sonra önce 5 reklamı izleyin daha sonra balance kısmından ödemeyi anlık olarak işaretleyin.
Ben anlık olarak işaretledikten sonra bir baktım Balance (kasa) 0 olarak gözüküyor. Noldu la bu paralara derken, mailime baktım para çoktan yatmış

3- Site Dankça olduğu için resimli açıklama yaptım. REsimler üzerinden giderseniz hata yapmazsınız.

Site Bilgileri

Sitenin Adı : Eovendo.com
Sitenin Kazancı : Günde 1,25 DKK ( Danimarka Para Birimi ) = 0.46 TL
Ödeme Biçimi : Paypal
Ödeme Stili : Anlık
Nasıl Kazanılır : Günde 5 reklam izle ve çık. Her reklam ortalama 30 sn. ve 0,25 DKK değerinde
Kayıt Kodu : TR1988
Resimli Anlatma :Sitemizde http://eovendo-tr.blogspot.com/

Ödeme Kanıtı

sbl4y.jpg

sc59y.png

Not : Kayıt olan birkaç arkadaşımın hesabına reklamdan 0.25 DKK kazandı yazmasına rağmen para yansımıyormuş. Yani Balance kısmı 0 gözüküyormuş. Merak etmeyin yarım gün yada 1 gün sonra düzeliyor.
Not 2 : Paypal hesabınızı kontrol ediniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5