İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ereklam.com

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok basit bir siteleri var. Çoğu bölümleri çalışmıyor.

- (eksi)

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitelerinin dizaynida biraz paypal.com un dizaynina benziyor.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hiç iyi bir design değil. Paypal'a benzetememiştim ilk baktığımda, ama dikkatli baktım evet benziyor. Bu arada paypal değiştirecek görünüşünü :)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slm,

Site ve fikir guzel! Adamlar populer www.marketbanker.com un klonunu yapmislar. Tutar tutmaz bilmem ama fikir iyi...tam de ben boyle bir site icin ugrasiyorken. Elmasgunes gunun en kotu haberini verdin bana :(

Dizayn konusuna gelince biraz tembeller galiba, oldugu gibi dizayni C&P lemisler :D ciddi bir firmaya yakisan bir hareket degil yani...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ereklam.com un ilk zamanlarını bilenler vardır.Türkiye'ye Cj yi yayan büyük siteleri altından kaydedip ayda 15 bin usd yi kazanan bi arkadaşın sitesi.Kendisi en son konuştuğumuzda newyork ta ikamet etmekte idi.Güvenilirlik konusunda eğerki telefon filan yazmadı ise bencede güvenilmez.(Niye derseniz kendisi bana derdi telefonu olmayan hiçbir sponsorla çalışma diye :) ) . Ama düzelirse belki Türkçe sitelere iyi kazanç verebilir.Tabiiki reklamveren piyasası biraz daha açılınca.

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Copy paste ancak bu kadar olabilirdi. eraklam.com ile marketbanker.com baktığımda ilginç bir detay gözüme takıldı. En alt bölümde,

marketbanker.com
Copyright © 2002 - 2004 MarketBanker. All rights reserved.

ereklam.com
Copyright © 1997-2004 Ereklam.com. Her Hakkı Saklıdır.

Yorumsuz : )

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim sitelerimin çoğunun altında da aynı şekilde geçior hatta gördüğüm yüzlerce sitede de aynı şekilde geçior :)

G

genghiskhan

Misafir
Konfüçyüs ün bi sözü var "Çanın içi boş olduğu için sesi çok çıkar", bu söz tam bölelerine göre....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.