İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ERKMEN.NET Erkek sitesi açacaklara 10 TL'den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ERKMEN

Erkmen468.jpg

GOOGLE

FACEBOOK

Domain: ErkMen.NET
Bitiş : 24/Nisan/2011
Başlangıç Fiyatı: 10 TL
Minimum Artış: 2 TL

Hemen Al: 60 TL
Firma : Godaddy
NOTLAR: aynı zamanda isim ve soyisim olarak da kullanılıyor ama türkçe Askmen tarzı bir erkek sitesi yapmak için ideal. Erkek tarz moda, ilginç videolar, öneriler vs.
----------------------------​

SATILIK DOMAİNLER​

ihale bitiş: son tekliften 24 saat sonra
Ödeme (itrade +20) paypal, Garanti, Yapı Kredi

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
jenerik domainin ne olduğunu bilecek kadar bu işte mesaimiz vardır. jenerik olmasa jenerik alanına konu açmazdım. o yazıyı, diğer jenerik domain nedir yazılarını tekrar okuyun, sonra satış konusunda verilen linkleri kontrol edin, hükmünüzü de öyle verin

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ayşegül'ün manası nedir? malazgirt'in, kayseri'nin sivas'ın bir manası var mı? manayla jenerik olmuyor. git oku araştır öyle gel. konu boyunca sana laf yetiltirmeye çalışmayacağım. teklifin varsa yaparsın yoksa fikirlerini ya da şikayetlerini forumun ilgili yerlerine taşırsın.

12acc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayşegül'ün manası nedir? malazgirt'in, kayseri'nin sivas'ın bir manası var mı? manayla jenerik olmuyor. git oku araştır öyle gel. konu boyunca sana laf yetiltirmeye çalışmayacağım. teklifin varsa yaparsın yoksa fikirlerini ya da şikayetlerini forumun ilgili yerlerine taşırsın.

anlatmak istediğimi yanlış anlıyosunuz. jenerik domain tek kelimeden oluşur. ama erkmen bir kelime bile değil. ayrıca sinirlenmenize gerek yok sadece fikrimi söylüyorum.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
jenerik tek kelimeden oluşur diye bir şey yok ben de sana oku fikrin gelişsin diyorum. gaziosmanpaşa 3 kelime ama jenerik, bakırköy 2 kelime ama jenerik. bildiğin gibi değil bu işler

12acc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gaziosmanpaşa veya bakırköy insanların kafasında yer etmiş kelimelerdir. ancak erkmen ne demek? bunu anlamadım o yüzden soruyorum.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ya bende anlama, anlamana gerek yok diyorum. ama konuya son noktayı koyuyorum. bundan sonra yazacağın her mesaj rapor edilir. senin meraklarını gidermek için daha fazla mesaj yazamam

ERKMEN'İN ANLAMI İÇİN TIKLA

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ihale güncel. ödeme yap-a-mayacaklar teklif vermesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.