İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ermeni Sorunu Hakkında...

S

sevdik

Misafir
Arkadaşlar burda yeni başlık açmak zorunda kaldım bir alt konu çok karıştıgından ve sade de olsa yaptıgım sayfayı yazmak ve sitesine koymak isteyenlere bildirmek istedim

http://www.sevsene.com/ermeni-sorunu-sorunlari-ermeni/ataturkun.ermeni.sorunu.htm

şimdilik böyle koydum aceleden indirmek icin
" www.sevsene.com/ermeni.rar "

Gönül isterdiki daha güzel bir tasarımla daha kaliteli bir içerikle yapalım bunu ama işyerimden geç çıktıgımdan ve kişisel sorunlarımdan dolayı ancak Bu kadar yapabildim Sitelerine Koymak isteyenler koyar istemeyenlerin canı sağolsun yarın akşam ben 7domainime de koyacagım

Eğer yaptıgım 6sayfalık dosyayı uygun gorurseniz bunu ben yarın boşnakça olarak diğer arkadaşlar da diğer dillerde çevirmeye başlasınlar ve buraya sadece link versinler ki alalım Lütfen gereksiz yazılarla burayı doldurmayalım ...

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence şimdilik yeterli diye düşünüyorum. sevdik saol. arkadaşlarda bunu gerekli dillere çevirrlerse çok iyi olacak

"srkn"

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peace at Home, Peace in the World.

HOT HOT!
· Home
· Turkish PM

Hot Links
Ataturk.Com
Ataturk's Life
Discussion

Armenian Allegations of Genocide

The Issue and
------------

açılıyor.

"srkn"

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum ben bunu konuştuğum yabancı kişilere göstermek için yapmıştım. fransız bi kızla çok tartışmıştık aslında ona göstermek için yaptım. beraber geliştirelim ben hazırım.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayar çöktüğü için dün bağlanmadım. Bu iş böyle sürmeyecek. Bir ekip kuralım. Sevdik aykut arkadaşlar msnden görüşelim. ekibe katılmak isteyenler beni eklesinler!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5