İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eschat ?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
muratozcirpici' Alıntı:
Ve daha yaygın kullanılan yine Eschat.
Ne yazıkki Cr'den daha yaygın değil. Cunku eschat'in fiyatı oldukca pahalı.
Yazdıgınız diğer yerlerde haklısınız. ;)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tmm o zaman düzelteyim Arkadas :) daha çok yaygın olması istenilen eschat ama fiyatı uygun değil :) yani fiyatı aynı seviyelerde olsa daha yaygın olacak :) doğru mu anlamışım :)

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
esChat'in yerini hic bir java tutamaz... cunku esChat aynı mIRC gibi arkadaslarında dediği gibi.. bu Arada Bozacas dan editlense bile bir sey fark etmez... Sonucta ortada cok güzel bir calisma var.. Hala' editlenmis diyoırsaniz.. arkadasımının dediği gibi ayni sekilde bir java applet yazın bende 500$ vericem..

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm bu 500$ verecek değerli şahsiyetler; (başka bişeyler demek geçiyor içimden ama... )

Buyrun size msn adresim: [email protected]
Verin bana 500$ yapayım size böyle bir applet...

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar ileriki zamanlar da Eschat mi iyi yoksa Cr applet mi bunu herkes gorecek .Zaten aman icerisindede sohbet sitesi sahipleri bunun farkına varırlar Gerek geneldekı muhabbet ile vs vs

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cr'applet Webmaster'a cok Kolay ve Kullanıslı geLir ama Kullanicılar icin de aynı seyler söylenemez.. Kullanicilar yada Acemiler diyelim sadece isim yazıp bağlan der Bunu cr'de yapamıyorlar..

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden yapamasinlar umit :) senin kullandıgın cr ile bizimki cok farkil en az eschat kadar hizli.. sen 10 sene Eschatte kullansan sohbetteyim.com dolmaz cunku sohbet yok:)

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu Orayı doldurmak icin soylemedim.. Hem oyle bir derdim yok TurkChat'e yonlendirsem sitemi 2 3 ay icinde rahat 80 100 Kullaniciyi buLurum cunku gelen Kullanicilar dediğin gibi sohbet istiyor.. Zamanla bir seyler yaparım suan zamanı değil Oldugum yerden memnunum + TurkChat'de esChat'e gecmis acaba neden 6 7 senedir cr Kulllanırdı simdi neden esChat?

Cafem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teodor işin Gücün Sunucunu Ovmek Allah bi Okadar Daha user versin sana :)

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[email protected]
MSN'i ekledim listeme ; evet 500$ vericem ; ama ben sana işe başlamadan 500$ verebileceğimi sanmıyorum. Bitirirsin çalışmanı ; bende 500$ havale yoluyla öderim. Ama böyle yüklü bir miktar için ilk gördüğüm kişiye veremem.

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cafem ovulecek kadarda var yani :p Mynet Eschat kullanirsa eger o zaman size hak verebilirim :) ama Mynette tuttu bizim appleti kullanmaya basladi:)

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
c4timer;

Yarısını başlangıçta kalanını da iş tesliminde alırım.

Bu arada diğer arkadaşlara bi önerim var; java aşırı basit bi dilmiş, daha önce ihtiyacım oldu başka bir arkadaşa yaptırdım sonra da gittim paşa paşa öğrendim. Varsa başka java ile işi olan buyursun gelsin...

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlaşabiliriz ; MSN 'de konuşuruz ; yüz yüze görüşme olanağımız varsa daha bile iyi olur.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
C4timer;

İstanbul levet' te oturmaktayım. İstanbul' daysan görüşebiliriz, yüzyüze görüşmek tabii ki en iyisi olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5