Escinsel Scripti Yazdırılacaktır

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
Gabile.com ya da shemaleturk.com şeklinde çalışacak php öncelikli olmak üzere,asp de olabilir.Gold üyelik sistemli,üyelerin birbirlerine oy verdikleri community scripti yazdırmak istiyorum.Bilindiği üzere cinsel kimlik açısından zengin olan bu sitelerdeki eşleştirmeler normal arkadaşlık sitelerine nazaran fazladır.Ücretsiz CMS,tema,community scriptleride kabul edilir.Yine de ücret belirtmeniz yeterlidir.Teşekkürler,iyi forumlar.
 
T
trgy
Misafir
Tüm mesajlar temizlenmiştir, sadece arkadaşın isteğine cevap verebilecek kişiler mesaj yazsın. Konu ile alakasız mesaj yazıp tartışmaya sürüklemeyiniz.
 
0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
PM yolu ile iletişim kurduğum kişi scripti yazacağını söylemişti ancak birkaç gündür haber alamıyorum.Lütfen bu başlık altından gelişmeler hakkında bilgilendirme yapabilir mi? MSN'den karşılaşamıyoruz.Teşekkürler.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
21 Mart 2008
Mesajlar
1,269
Tepki puanı
17
Konum
Malatya
Konu ile ilgili özel mesaj ile bilgilendirme yapılmıştır. Şu sıralar pek müsait olamıyorum =)
İyi Forumlar,
 
0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
Bir iş alındıktan sonra,vaktim yok diyip işin içinden çıkmak ne kadar etik bir davranıştır?
Size şuna istedikleriniz beni aştı,yapamadım neden demiyorsunuz? Ne güzel memleket.Bu adamı banlamazsanız forumunuzun kalitesini belli etmiş olursunuz.Dalga,makara forumsa burası birşey diyemem.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
110
Tepki puanı
0
script için istenilen özellikler nelerdir? ve hangi dil ile yazılmasını istiyorsun?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
18 Temmuz 2010
Mesajlar
64
Tepki puanı
0
aynı şekilde özellikleri tam olarak belirtip iletişim adresinizi pm atarsanız ilgilenebilirz
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Haziran 2010
Mesajlar
106
Tepki puanı
1
merak ettim ve buyüzden soruyorum hocam piyasadaki normal satılan arkadaşlık scriptleri bu iş için uygun değilmi? yada beklentinizi karşılamıyormu acaba? yada sizin için asıl önemli olan kısım grafik-tema mı yani site tasarımımı?
 
Geri
Üst