Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Eşcinseller internet ve hek’ten Ne Anlar ?

• Konbuyu başlatan dreaministanbul
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

!whp!

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
siz eşcinselmisiniz?IYK

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
bu eşcinseller işlerinde başarılı oluyolar... bide milletin karısına kızına bakmıyolar... birbirlerini düdüklüyolar. zararsız olum bunlar düşününce
:alkış::alkış::alkış:

bu arada ayrımcılık yapmayın, :kızdım:

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
milletin karısına kızna bakmıyorlar ama milletin kocasına abisine bakabilirler :D
dün gece gördüm bi tane, allahlık valla

maske0072

0
Üye
Açılan Konu
32
Yavv herkes adama eşcinsel diyor birşey olmuyor ben deyince -4 itibar puanı alıyorum ne iş anlamadım ama neyse maksat eğlenmek :D:D:D:D

D

dreaministanbul

Misafir
Konuyu açan arkadaşın eşcinsel mi değil mi olduğu belli değil,

Konuda alıntı yazmış ama sonra konuya bir daha mesaj yazmadı :)

evet eşcinselim.

Ekleme:
milletin karısına kızna bakmıyorlar ama milletin kocasına abisine bakabilirler :D
dün gece gördüm bi tane, allahlık valla

nerden fark ettin yoksa sendemi bakıyordun milletin kocasına abisine o esnada veya
sendemi eşcinselsin o kadar dikkatini çektiğine göre veya sana bakmadığına alındınmı ###

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Yikin su tabulari ne zaman insana insan oldugu icin deger vericegiz. kimse istegi dogrultusunda erkek kiz veya escinsel vs sekilde dogmuyor, allah isine karisiyorsunuz.. unutmayinki cevrenizde ailenizde biri escinsel olabilir.. 5 Yildir evliyim onceleri bende sizin gibi dusunuyordum Yurt disina yerlesince bu insanlarla ister istemez karsi karsiya geldim baslarda olurmu yaw kiziyordum ama bu insanlarla oturup konustugunuzda aslinda pek birsey istemediklerini farkediceksiniz.. gulunecek veya dalga gecilecek bir durum degil bu ulkemizde escinseller is bulamadiklari icin kotu yollara sapiyolar.. avrupada ise ya modacilar yada cesitli islerde calisiyolar kimse kimseye sen escinseldin demiyor jerkes kendi isine bakiyor bana degmiyen yilan bin yil yasasin sozu gibi escinsellikle para karsiligi baskalari ile birlikte olanlari karistirmayalim..

Bence insana insan oldugu icin deger vermeliyiz on yargilardan kurtulmaliyiz.. Turku Kurdu alevisi sunnisi,cerkezi,tatari,ermenisi,escinseli,ozurlusu, vs TC vatandasi olan herkes sunu demeli Yasasin halklarin kardesligi.. Bunu demedigimiz surece Yobaz bir toplum olmaya mahkumuz...

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
evet eşcinselim.

Ekleme:

nerden fark ettin yoksa sendemi bakıyordun milletin kocasına abisine o esnada veya
sendemi eşcinselsin o kadar dikkatini çektiğine göre veya sana bakmadığına alındınmı ###

neyse ya bişey söylemek istemiyorum

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Konu negatif geyige dondugu icin kapatilmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...