İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eskiden bir adsense varmış...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Adsensele ilgilenmeyeli bi 3 yıl oldu.Sitelerin seosunu , grafiğini yapar linkler ekler beklerdim.Bi bakardınız kraldınız bi bakarsınız boşa kürek çeken biri....

Taaa eski gmail hesaplarımın kapandığını düşünüyodum bi bakıyım dedim meğersem kapanmamışlar sevindim.Bide o merakla adsense hesaplarıma bakıyım dedim biri kapanmış yada ben unuttum şifremi , kullanmadığımda da 2 sitenin 2 günlük raporları var bu hesapta denemişim:D

2 ayrı sistenin 2 günlük raporları (ingilizce siteler)

8.115 262 3,23% 8,07 $ 65,47 $

263 21 7,98% 42,82 $ 11,26 $

toplamda 78,91 $ dolarım 3 yıldır yatıyor:D

Hey gidi günler heyyy...

2 siteyide hatırlıyorumda çok severdim özenerek aldığım domainlerdi godaddyede girip bakmadım açıkcası düşmüşlerdir heralde...

Ben bakmayalı nasıl gidiyor adsense hala güzel paralar kazananlar varmı ? Eskiden çoğu kişi anılarını anlatırdı şimdilerde pek yok , sıradanlaştı sanırsam bazı şeyler...

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
O tık sayısına şu anda 78 dolar değil 8 dolar anca alırsın :) Adsense bitti valla, çöp doldu çöp..

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
adsense bitti ben de bittim az önce aldığım mail ile hesabımın kapandığını öğrendim. içerde çok para yoktu 35-40 dolar falan vardı ama yine de üzülüyor insan. bir de yolladıkları mailde demişler ki; "Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği oluşturabilir." yani ortada geçersiz tıklama yok ama ben senin hesabını tedbiren kapattım peeehhh :(

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Eskiden bide micrasoftun msn adclick mi neydi onun gelmesini beklerdik:D Gelcek googledan kurtarcak rekabet olcak paraya para demiyecektik:D:D:D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
siten ingilizce ve içeriği de para eden bir şey ile ilgili ise hala aynı parayı kazanabilirsin hatta daha iyisini :) Genelde türkçe çöp site yaptığımız için kazançları da ona göre oluyor. birde ingilizce sitelere hit çekmek zor mesela alttaki bir sitemin bir yıllık raporu :) 5000 hit aldığını düşünemiyorum bile. günde 3 kişi geliyor en fazla. 5 bin hit alsa 30.000$ filan yapar yıllık.

Toplam 1.600 30 14,60 $

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
evet yabancı sitelerinde zorluğu orda hit çekmek ölüm , ama hiç taviz vermeden sitenizi geliştirirseniz bi bakıyorsunuz hit iyi kazanç iyi.Çoğu kişi 2-3 ayda para beklediği için bu sitelerin güzelliklerinden yaralanamıyor:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.