İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eskişehir hamam sefası..

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neydi o günler,geçen sene hemen hemen bu zamanlar bizde eskişehirde yapıyorduk o sefadan,hadi bakalım iyi tadını çıkarmalar...

Metin77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu gurbet ellerde Turkiye'nin hamamlarini cok ozlerim ancak gidincede ya gitmek nasip olmaz yada girmemle cikmam bir olur.

Eskisehirde Has hamami tek gecerim, hele birde yatakli aldiysan hamamdan cikinca degmeyin keyfime.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ahh be kac yıldır hamam yuzu gormedim hep banyo hep banyo şimdi eskişehirde olmak vardi sizinle :D

U

uzaymerkezicom

Misafir
şiraze termal tesisleride süperdir bu arada. has hamama çok yakın.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
çok mu kirlendin :p

Fazla Değil
manakk.png
do%F0rama.gif

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ve gecenin son bombası hamam donuşu bunlar saat 3 e kadar oturuyolar en son dsgnr ve gladyator yatmiş sasuya yer kalmamış suanda msn de muhabbet ediyoz
ben: olm git kıvrıl bir yere sabah oldu sasu : yaw iceri gidecem orda yatak var ama buz gibi ben: yaw olsun git yat sasu:yaw zaden bişi kalmadı 12 de uyanır bunlar 5 saat kalmış ve sonunda sasu ben uyumaya gidiyorum ZzZZz
kopardın beni sabah sabah :D

S

sasu

Misafir
Absolut Adamı böyle yapar :)
biletimi aldım gece 2 de tren ile haydarpasa ordan vapur ile eminönü ordanda taksime dükkanı açmaya :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
valla buyuk macera kactı şimdi eskisehirde olmak vardı orda :)

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selam şu an uyandım saat 9 gibi :) sasu pc koltuklarını birleştirmiş uyumuş neyse kaldırdım yatırdım onu ben işe başladım..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bir eskisehir macerası boylelikle sona erdi devamı ne zaman beyler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5