veya sohbet sitesine adsense reklamı koyabilirsiniz..draligus' Alıntı:harikasiniz arkadaslar
Gencadam' Alıntı:Yasadışı ha-ck, ad-u-lt, wa-r-ez ve hakaret dolu ir site açın. Reklam kodunu ekleyin. Ve üzerine şunu yazın: "Bu reklamlara tıklayın, reklam sahibi firma yasadışı herşeyi destekleyen aciz bir kurumdur, onlara destek olun" Bundan sonra sanırım kapınıza polis bile gelir
M@latyæsporlu' Alıntı:veya sohbet sitesine adsense reklamı koyabilirsiniz..
Zamanında birçok sohbet sitesi atıldı AdSense ten. Şimdiki durumu bilmem ama eskiden yasaktı.HolyBoY' Alıntı:sohbet sitesine adsense yasak deyil diye biliyorum yalnışmıyım?
Birçok webmaster "mesothelioma" , "forex" gibi reklam yayını yaparak, kendi sonlarını hazırladı. Kendi reklamına tıklamaktan daha kötü birşey olduğunu atıldıktan sonra anladılar. Her uyaranda haksız oldu, atıldıktan sonra sebep söyleyende haksız oldu. Hatta imzalarında site varsa onlara girilip, click saldırıları yapıldı.SaintOne' Alıntı:adsense 'in beni atması için uğraşmam ben atarım adsense'i bir köşeye kullanmam olur biter :d
trextra' Alıntı:Birçok webmaster "mesothelioma" , "forex" gibi reklam yayını yaparak, kendi sonlarını hazırladı. Kendi reklamına tıklamaktan daha kötü birşey olduğunu atıldıktan sonra anladılar. Her uyaranda haksız oldu, atıldıktan sonra sebep söyleyende haksız oldu. Hatta imzalarında site varsa onlara girilip, click saldırıları yapıldı.
Esra ceyhan havasında bunu tartışmak istemiştik ama kimse anlamadı ve hemen herkes atıldı...
pigeon' Alıntı:ya ayda 300-500 ytl verilir mi? yazık günah walla.
3 bin hitli sitenin hostu senelik 40-50 dolardır...