İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Esra Ceyhan la A'dan Sens'e

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yukarıdaki Reklamlara Tıkla ve Manken Resimlerine Hemen Ulaş Derseniz
3 Günde Olacakları Görün :D

G

Gencadam

Misafir
Yasadışı ha-ck, ad-u-lt, wa-r-ez ve hakaret dolu ir site açın. Reklam kodunu ekleyin. Ve üzerine şunu yazın: "Bu reklamlara tıklayın, reklam sahibi firma yasadışı herşeyi destekleyen aciz bir kurumdur, onlara destek olun" Bundan sonra sanırım kapınıza polis bile gelir :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Yasadışı ha-ck, ad-u-lt, wa-r-ez ve hakaret dolu ir site açın. Reklam kodunu ekleyin. Ve üzerine şunu yazın: "Bu reklamlara tıklayın, reklam sahibi firma yasadışı herşeyi destekleyen aciz bir kurumdur, onlara destek olun" Bundan sonra sanırım kapınıza polis bile gelir :)

iyi bi war-ez sitesini bitirene kadar zaten google banlar türkiyeyi böyle giderse toptan :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AdSense yaprak dökümü olmadan önce herkes eğleniyormuş. Şimdi sadece hyip var. Nerede o eski günler :p

S

Skeleton

Misafir
Ben de bu başlığı bir yerlerden hatırlıyorum diyorum :) Hortlamış başlık yine

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense 'in beni atması için uğraşmam ben atarım adsense'i bir köşeye kullanmam olur biter :d

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SaintOne' Alıntı:
adsense 'in beni atması için uğraşmam ben atarım adsense'i bir köşeye kullanmam olur biter :d
Birçok webmaster "mesothelioma" , "forex" gibi reklam yayını yaparak, kendi sonlarını hazırladı. Kendi reklamına tıklamaktan daha kötü birşey olduğunu atıldıktan sonra anladılar. Her uyaranda haksız oldu, atıldıktan sonra sebep söyleyende haksız oldu. Hatta imzalarında site varsa onlara girilip, click saldırıları yapıldı.

Esra ceyhan havasında bunu tartışmak istemiştik ama kimse anlamadı ve hemen herkes atıldı...

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sohbet degilde sohbet girisinin oldugu sayfaya reklam koymak yasak diye biliyorum.

L

LyricsTurkCom

Misafir
trextra' Alıntı:
Birçok webmaster "mesothelioma" , "forex" gibi reklam yayını yaparak, kendi sonlarını hazırladı. Kendi reklamına tıklamaktan daha kötü birşey olduğunu atıldıktan sonra anladılar. Her uyaranda haksız oldu, atıldıktan sonra sebep söyleyende haksız oldu. Hatta imzalarında site varsa onlara girilip, click saldırıları yapıldı.

Esra ceyhan havasında bunu tartışmak istemiştik ama kimse anlamadı ve hemen herkes atıldı...

çok haklısın bende bunlardan biriyimde bunları konuşurken lütfen şunuda konuşalım.. key kullanmadan nası kazanıcaz.. önceden günde 90-100 dolar kazanırken şimdi keysiz koyuyorum diye 1 doları geçemiyorum yemin ediyorum size..

e bence şuandada en sağlam en rahat en bilindik güvenilir öder diyen sponsorda adsense .. e bizimde dünya masraflarımız var sitelere.. bu konu bence profesyonel düzeyde tartışılmalı.. çünkü ben burda görüyorumki aylık 150 dolar kazandığına sevinen var demekki masrafıda ondan hayli az.. e masrafı aylık 300-400-500 milyon olan napıcak?

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
masrafı 300-400-500 mü hosting servisi mi veriyorsun google adsense den kazanmak için ?

ne masrafıymış bu 300-400-500

L

LyricsTurkCom

Misafir
heh hayır kardeş 2 makinem ve 10 ayrı 2 bin 10 bin arası değişen sitelerim var..

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ya ayda 300-500 ytl verilir mi? yazık günah walla.
3 bin hitli sitenin hostu senelik 40-50 dolardır...

L

LyricsTurkCom

Misafir
işte bunu anlamayan arkadaşlarsınız o yüzden 145 dolarlara sevinip 2-3 bin dolar alanlara ağzınız açık kalıyor.. sonuçta almak zorunda kalıyoruz makine.. 10 siteyle uğraşan yayınlamak zorunda olan biri olduğumuz için 30 taneden fazla domain vardır elimde yani.. masraf oluyor haliyle.. bazen bu masrafı çıkarsakda adsense olmayınca çıkmıyo işte

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ayda 300 dolar vermek zorunluluğum olsa hosta ayda 20 bin dolardan aşağı kazanmamam gerekir oranlamaya vurduğumda.
çok büyük bir proje ve getirisi çok çok fazla değilse o rakamları vermek bana biraz uçuk geliyor. ya da ayda 1000 - 2000 dolar kazanmaya 300-500 dolar host parası veriyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur... benim 12 sitem var senede 200 dolar vermiyorum hosta.

L

LibRa

Misafir
vermiyor olabilirsin pigeon :) ama 20 bin $ da az para degil ya ? 300 500 $ karşılıgında illa 20 bin $ li mi orantı cikiyor , cok para. 300 500 $ karşılıgı 1000 $ kazananlar var aylik ama adam 800 YTL bana paşa paşa yetiyor dior. herkesin kendi risikosu. kimse bişey diyemez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.