- Reaction score
- 0
Aşağıdaki toplam 2 sitede tanıtım yazısı hizmetimiz 20 Tl dir. 1 adet tanıtım yazısı 2 sitede birden yayınlanır veya 2 farklı tanıtım yazısıda yayınlanabilir.
20 tl fiyat toplam 2 site içindir. yazı içinden 3 adet anahtar kelimeye dofollow link çıkışı, önizleme resmini biz hazırlıyoruz.
+ www.alisverissitelerin.com
TF: 21 DA: 25 PA: 37 (Alexa 780,765 , Alexa Turkiye 14,622 )
+ www.ceptelefonualisverissitesi.com
TF : 12 DA: 16 PA: 30
+ Ve İlave olarak; toplamda 50.000+ Organik Gerçek Takipçisi bulunan 12 farklı Facebook Sayfa ve Gruplarımızda ve Twitter hesabımızda reklam veren sitenin
index sayfası kalıcı olarak paylaşılır. Hesapların Takipçileri tamamen Organik Doğal Gerçek kişilerdir. Sosyal Medya Backlink ...
Yazılar kalıcıdır, Süresiz olarak Yayınlanır, linkler dofollow'dur İş bitiminde Rapor sunulur.
iletişim: [email protected]
Saygılar,
Metehan
www.alisverissitelerin.com
[email protected]
20 tl fiyat toplam 2 site içindir. yazı içinden 3 adet anahtar kelimeye dofollow link çıkışı, önizleme resmini biz hazırlıyoruz.
+ www.alisverissitelerin.com
TF: 21 DA: 25 PA: 37 (Alexa 780,765 , Alexa Turkiye 14,622 )
+ www.ceptelefonualisverissitesi.com
TF : 12 DA: 16 PA: 30
+ Ve İlave olarak; toplamda 50.000+ Organik Gerçek Takipçisi bulunan 12 farklı Facebook Sayfa ve Gruplarımızda ve Twitter hesabımızda reklam veren sitenin
index sayfası kalıcı olarak paylaşılır. Hesapların Takipçileri tamamen Organik Doğal Gerçek kişilerdir. Sosyal Medya Backlink ...
Yazılar kalıcıdır, Süresiz olarak Yayınlanır, linkler dofollow'dur İş bitiminde Rapor sunulur.
iletişim: [email protected]
Saygılar,
Metehan
www.alisverissitelerin.com
[email protected]