- Reaction score
- 0
www.nic.eu ye mi bakmak lazım bunun için?
.eu lu isim alanınız var mı?
.eu lu isim alanınız var mı?
sempaty' Alıntı:evet orası satıyor. 18 € fiyatları. bi domain sorgulattım sonuç şu
Sunrise applications already being processed
One or more applications for this domain have already been submitted for a Sunrise application at the registry and are currently awaiting validation.
yani bütün millet bu domaine hücum etmiş benim gibi
Ben yukarıda şuradan alınıyor diye verilen yerde bir ifadeye dikkatiniz çekmek istiyorum.M.CoRLeOnE' Alıntı:Walla Ben Birtanecik aldim Ama Bekliyorum Aktiflesmedi Simdi Yazilari Tercume Edeyim Bari
E_AYDAN' Alıntı:.eu alan adı kayıtları 7 aralık itibari ile başladı.
Fakat eu alan adı com net uzantılı alan adları gibi herkesin alacağı adlar değil.
Öncelikle avrupa birliğine üye olan ülkenin firmaları alabiliyor. Onun haricinde türkiyeden bir firmanın alabilmesi için öncelikle marka tescil belgesine ihtiyacı var ve avrupada firmasının bir şubesi olması gerekiyor.
Şuan herkes rezarvasyon yaptırailiyor sanırım ücret ödeniyor . Fakatkayıt esnasında çoğu kişinin ücretleri sanırım yukarda bahsettiğim sebeplerde dolayı yanıcak.
İyi Çalışmalar..
dostum ben almanyadan kuzenime deneme amacli olarak godaddy den bir tane aldirdim para hesaptan cekildi ama daha bisi yoq 1 ocaktan itibaren verecekler sanirim bende tam emin degilim lakin parayi cektiklerinden eminim bankayi aradim bugunTRinsanRehberi' Alıntı:Ben yukarıda şuradan alınıyor diye verilen yerde bir ifadeye dikkatiniz çekmek istiyorum.
Bir isim arattım üçgen içinde ünlemdeki açıklamada sadece avrupa vatandaşlarının alabileceği yönünde ifade vardı.
tam olarak anlayamadım; belki Türkiye'den birileri alamayabilir o isimleri
Auygulamanın ilk dört ayında, bu alan adını kullanabilecek kurum ve kuruluşlara sınırlama getiriliyor. Kamu kuruluşları, hakları tescil edilmiş markalar ve şirketler bu şansa sahip olacak ilk kullanıcılar arasında yer alıyor.M.CoRLeOnE' Alıntı:dostum ben almanyadan kuzenime deneme amacli olarak godaddy den bir tane aldirdim para hesaptan cekildi ama daha bisi yoq 1 ocaktan itibaren verecekler sanirim bende tam emin degilim lakin parayi cektiklerinden eminim bankayi aradim bugun
E aydin Oyle Yazmisinda Sitelerde Bir Aciklama Yoq Buna Benzer Firma vs Icin..