eu domainler satisa cikti

0
Onaylı Üye
Üye
.eu uzantili domainler satisa basladi... sadece avrupa birligi ulkesi vatandaslari temin edebiliyor....

0
Onaylı Üye
Üye
ona bakarsan .us domainleri de amerikada yaşayanlar alabiliyor sadece :p

ama biz yine alıyoruz :D

hangi siteden alabiliyoruz .eu ları :confused:

D
domainturk
Misafir
Suan registar basLamadi daha sadece on istek yapabiliyorsunuz,ayni domain namei sizden baskalari da on istekte bulunmus ise domain name acik artirmaya giriyor...

M
mfk_1868
Misafir
eu nun public satısı 2006 basında olucakmıs sanırım. eurodns.com da calısan bi arkadastan aldım haberi.

M
modachat
Misafir
desenize ben alabilirim istedigim kadar google cekim gelsin kos.eu alcam nickimin tum uzantilari var eu yu kapim hazır avrupa vatandaşlıgım varken kapmak lazim :)

B
Bedavalar-Net
Misafir
Avrupa vatandaslarimi avrupa birligi vatandaslarimi alabiliyor arkadaslar,kesin bilgisi olan olursa sevinirim.

0
Onaylı Üye
Üye
Neden o kadar pahalı 18€ ?

0
Onaylı Üye
Üye
isminiz.com 99$ a satıyordu 3-4 sene önce

0
Onaylı Üye
Üye
suan vegas,travel,shop.eu bos avrupadaki turkler alsin biz verek parasini :D

M
modachat
Misafir
slm

pacey666 eger ciddiysen sana alayim birtane ?

sitenin istedigi dokumanlar bende var Avrupa vatandaşıyım.İstanbulda oturuyorum o ayri konu ip adresine bakmiyorlar sonucta.Ama parayi nasil halledecegiz bilmiyorum eğer istanbuldansan hafta sonu yanıma gel cafeden gireriz ben sana bilgilerimi veririm kendine al alabildigin kadar Ciddi soyluyorum bunu sonucta bir isinize yariyacaksa kullanin tabi

D
domainturk
Misafir
suan icin hir bir .eu domain name register edilemiyor..sadece on siparis verebiliyorsunuz...
ayni domain e bircok kisi musteri olmus ise acik artirmaya giriyor..parasi olan aliyor...
Nerenin vatandasi olursan oL aralik ayina kadar register yok...

M
modachat
Misafir
domainturk galiba haklısın bende verdim 1tane sipariş bakalim 2-3tane daha verecegim 1tanesini alayim yeter köşede dursun :)

Geri