İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

EuroPinata ile kazanmak

fimat91

0
Yasakli Uye
Reaction score
0

Tik Degerleri/sayisi: 2x0,01+ €
Ref tiki kazanci: %75 (Investor üyelik tipi için)
Ödeme limiti/yöntemi: 5€ PayPal (Manuel) /Payza (Aninda)
Reset saati: Siz kendiniz belirliyorsunuz.
Script: nTen
europinata.png

europinata2.png

europinata3.png

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme minimum 2 euro değil, millete yanlış bilgi vermeyin! "You do not have enough funds in your account to complete this operation. Your minimum cashout is € 5.00"
sürekli tıklıyorum ben de. işi bozdu ş....sizler! önceden minimum ödeme 2 euro idi, geçende minimum ödemeyi 5 euro yaptılar, bıraktım haram zehir zıkkım olsun dedim! içeride €1.3296 var, günlük 0.04 euro bile kazandırmıyor.. bunun mu reklamını yapıyorsunuz? sırf ref. toplamak için konu açmayın lütfen milletin canını sıkmayın!

fimat91

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Minimum ödeme 2$ dir.
offers den videolara bakarsaniz her video 0.1€ kazandiriyor + euro pinata'nin ödemeleri € ile $ degildir.

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Minimum ödeme 2$ dir.
offers den videolara bakarsaniz her video 0.1€ kazandiriyor + euro pinata'nin ödemeleri € ile $ degildir.

neden peki ödeme isteyince bu yazı çıkıyor?? "You do not have enough funds in your account to complete this operation. Your minimum cashout is € 5.00" hala göre göre yalan söylüyorsunuz!

fimat91

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
:D tamam bilginiz için tesekkürler
düzenliyorum hemen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.