İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ev1server ddos korumasi

P

Politie

Misafir
selam ev1server den makine kiraladim ancak ev1serverin kendi ddos ve fire wall korumalari cok guclu oldugu icin makineye ddos korumasi kurmadik bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz sizce kurmam gerekiyormu?

L

LNWServers

Misafir
Hiçte güçlü değil bence 1 tane sunucum çok saldırı oluyor diye başka yere tasamam gerektiği söylendi ev1servers tarafından 6 ay once falan bence reklamlarındaki gibi bir özellik yok diye düşünüyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
dos korumasi belki vardir, ddos korumasi varmi bilmiyorum.

C

C0mplicat3d

Misafir
ev1servers ve theplanet.com un yüksek düzeyde ddos korumaları var.. Bence kurmana gerek yok..

P

Politie

Misafir
C0mplicat3d' Alıntı:
ev1servers ve theplanet.com un yüksek düzeyde ddos korumaları var.. Bence kurmana gerek yok..

ya ben makineye hic bir siteyi atmadim sadece irc server kurdum ortalama 100 userimiz var surekli lag olusuyor userler ping time out dusuyorlar acaba dos saldirisi varmidir veya baska bir ayar gerekiyormu bu dedicated icin pek bilgim yoktur bu konuda ne gibi onerileriniz var simdiden tesekkurler.

P

phpserver

Misafir
tek bir ddos tipi yokki kardeş eğer bir saldırı varsa önce nereye nasıl saldırıldıgını bulman lazım bazı basitlerde APF yada iptables işini görür yada hardware taktırman gerekebilir sistemde yoksa gerçi şuda var sen firewall alsanda onu yönetmek rules yapmakda ayrı bir iş

K

kahvenet

Misafir
kullandığın iplerin veya ekletmeyi düşündüğün iplerin filitrelenmesini online supporttan istersen önüne geçebilirsin.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ev1 in dd0s attacklara karşı dünyanin en güvenilir şirketidir burayi theplanet izlemekte ilk etapda cok ciddi 1 saldiri olursa 15dk kadar ev1 bunu yiyebiliyor ancak daha sonra block aliyorlar otamatik ve bunu size e-mail atiyorlar.

P

Politie

Misafir
qdin' Alıntı:
ev1 in dd0s attacklara karşı dünyanin en güvenilir şirketidir burayi theplanet izlemekte ilk etapda cok ciddi 1 saldiri olursa 15dk kadar ev1 bunu yiyebiliyor ancak daha sonra block aliyorlar otamatik ve bunu size e-mail atiyorlar.

evet haklisin ama, ev1 e aylik 20 30 $ gibi bi ucret dedigin zaman bu olanagin oluyor sayet odemezsen kendi basinin caresine bakman lazim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5