İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

:)) evb baby

Komikdunya.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ibrahimköknar arkadaşın sitesinden üye oldum ne idüğü belirsiz yere evime aras kargo ile 1 koli bebek bezi gelmiş annem aradı söledi rizil oldum :)))))))))))

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim eve de gelmiş.Dayı kızına diye katılmıştım kampanyaya..1-5 kg arası göndermişler.Dayı kızı da baya bi büyüdü yani..Artık satarız bi yerde :p

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Komikdunya.com' Alıntı:
ibrahimköknar arkadaşın sitesinden üye oldum ne idüğü belirsiz yere evime aras kargo ile 1 koli bebek bezi gelmiş annem aradı söledi rizil oldum :)))))))))))

hayırlı olsun güle güle kullanın :D

F

fatihhk

Misafir
arkadaşlar kampanya linki nedir.
dayımın ikiz bebekleri doğacak şimdiden hazırlık yapalım:D
ohh bi koli:D

F

fatihhk

Misafir
bizi bide baba yaptılar:D
çocuk olması zorunluymus.
kaç günde gelecek acaba:)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende büyük paket beklerken 1 tane denemelik geldi oo :p

Sitemize üye olan kişilere sürprizlerimiz devam ediyor!..
Aşağıdaki formu eksiksiz doldurduğunuz takdirde,
sizlere Evy Baby ürünlerimizin numune paketini gönderiyoruz.

bunu okumamıştım paket sanıyordum :)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öğle yemeğine eve gittim gitmez olaydım, anam kaşlarını çatmış senin ne zaman çocuğun oldu diye sordu tabi ben hönk pozisyonu elinde bebek bezi bu ne diye bi soru :d bebek bezi anne işte internetten geldi... böle şeyler içinmi giriyon sen internete demez mi : )

bakalım bide bunun akşam roundu var gelde derdini anlat... ahh ibrahim @bi ahh hep senin hediye hediye saldırın saldırın demelerinden başımıza geliyo bunnar :p

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
keyfinebak.com' Alıntı:
öğle yemeğine eve gittim gitmez olaydım, anam kaşlarını çatmış senin ne zaman çocuğun oldu diye sordu tabi ben hönk pozisyonu elinde bebek bezi bu ne diye bi soru :d bebek bezi anne işte internetten geldi... böle şeyler içinmi giriyon sen internete demez mi : )

bakalım bide bunun akşam roundu var gelde derdini anlat... ahh ibrahim @bi ahh hep senin hediye hediye saldırın saldırın demelerinden başımıza geliyo bunnar :p

yanlış hediyeye saldırmışsın o zaman sen :D

Komikdunya.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:))) annem aradı beni dedi sana kargo geldi. tahmin ettim bişiler geldi açmayın dedim açmışlar. bebek bezi çıkınca dedi gel akşam senin altını bağlıcaz bu bezle :)))) akşam eğlence var evdekilere

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hadi ben 2nci roundtanda yırttım anam dedi çeyizine koyarsın :) sen hepten yanmışın komikdünya :)

bir daha bebek bezine saldırmıcam :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.