İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Excellentbux Günlük 0.10$ + Ödeme Kanıtlı

alphaa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Merhaba arkadaşlar Excellentbux ptc sitesinden size bahsetmek istiyorum.

Excellentbux sitesi genel olarak günlük 0.10$ kazandıran ödemeyi ise minimum 2$ da yapan bir sistem.

Sitede reklam izlemenin yanında grid diye bir seçenek de mevcut. Şu ana kadar gridden 11$ kazandım. Hemen alt tarafta gördüğünüz grid kazancı bana aittir. Bunu da ispatlamak için siteden aldığım görüntüyü de ekliyorum.

Şu ana kadar 4.50$ ödemeyi yatırımsız aldım arkadaşlar. Alınan ödemelerin kanıtları da burada arkadaşlar.

Arkadaşlar referans linkimden üye olursanız sevinirim. Olmazsanız da canınız sağolsun. Hepinize bol kazançlar dilerim :)

Dün 2$ lık ödeme daha talep ettim arkadaşlar. Ödeme geldiğinde hem konuya hemde PTCHome başlıklı konuya ekleyeceğim bilginize.. PTCHome blog u takip ederek sizde avantajlardan yararlanıp kazanabilirsiniz. Hepinize bol kazançlar dilerim :)

Ref link: http://www.excellentbux.net/?ref=alphaa

Refsiz link : www.excellentbux.net

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.