İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Exelden MySQL veri aktarımı

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Elimizdeki exel içinde bulunan veriyi MySQL içine direk aktarmak mümkün müdür? ayrıca pc harddiskinde bulunan resimleride bununla beraber aktarmak?

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bunun için bir programmı varmı? aktaracağım sistem drupal olduğu için biraz zor olacak sanırım.

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
öğrendiğim kadarıyla bir program varmış programın ismi excel to sql 1.0 deneme sürümğ varmış lisanslısı 30$ civarı ihtiyacı olan arkadaşlar sanırım ücretsiz bir tane bulabilirler

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
xls2sql diye bir program var ücretsiz bir program yalnız excel 2003'ten sql'a çeviriyor ben kullandım başarılı bir program, bir problem yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

indirme sayfası linki

indirme linki

benim kullandığım xls2sql linki

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bu benim kullandığım program değilmiş yükleyebilirsem benim kullandığım programı yükleyeceğim. (not: yükledim)

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
saol, bulursam yükler denerim ama yapabileceğimi sanmıyorum sql ile hiç uğraşmadm umarım başkalarının işine yarar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.