Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ExoClickten ödeme alabilen varmı, ben 100$ odeme limiti koymuştum paypal için şuan 100$ i geçmiş, nasıl ödeme talep edebilirim veya ne zaman gönderirler bilgisi olan varmı?
Exoclickte advertiser olarak üyeyim.Publisher olarak nasıl işler bilmiyorum ödemeleri,size geri dönmeleri fakat ben işlemlerimi msn'den onaylatıyorum diğer türlü 2 günü bulabiliyor reklamın yayınlanması.Sebastian ile iletişime geçmenizi öneririm
uzun zaman önce kullanıyordum hesabının onaylanmış olması gerekiyordu hala öylemi bilmiyorum. mail atın yada canlı destekten konuşun hemen dönüş yaparlar.
eskiden güzel kazandırıyordu sonra reklam çıkartamaya başladı gelirler düştü. ondan sonra hiç kullanmadım şuan ne durumda.
Exoclickte advertiser olarak üyeyim.Publisher olarak nasıl işler bilmiyorum ödemeleri,size geri dönmeleri fakat ben işlemlerimi msn'den onaylatıyorum diğer türlü 2 günü bulabiliyor reklamın yayınlanması.Sebastian ile iletişime geçmenizi öneririm
Geo targeted çalıştım genelde reklamlarda kategorisiz direk ülke bazlı.Bir iki reklam grubunu ise ülke+kelime hedefli yaptım ama öyle olunca trafik gelmiyo.
Gelen trafik ise ne türlü olursa olsun çok kalitesiz.
Ben publisher olarak kullandım, hesabında onaylandığı mesajını panelde görüyorum.. Ancak ödemelerle ilgili bişey yok ortada. Live Supportda sürekli offline.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.