Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Evet o explorer, internet explorer değil. Windows klasörünün altında, Explorer.exe isimli windows için hayati önem taşıyan bir dosya. Bu dosyanın hata vermesine sebep kendi hatası veya başka birprogramın oluşturduğu hata neden olabilir.
Eğer bilgisayarında Explorer geçersiz işlem yürütüyorsa bunun bir çok sebebi olabilir. Hangi programı başlattığında ya da hangi programdan çıktığından zaman oluyor.
Saygılarımla
superonline'ın guide ına tıkladıktan sonra şifre kontrol ediliyordan sonra Rnaapp ve daha sonra explorer hatasına tamam deyince de Rundll32 hatası alıyorum windows'u kuralı bir hafta oldu ne bu hatalar anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim...
Bu hata büyük ihtimalle superonlinenin guide programından kaynaklanıyor.Ben senin yerinde olsam o programı kullanmaz windows çevirmeli agı kullanırdım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5