İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Extrememi yoksa Realistmi yalancı?

L

Leprechaun

Misafir
Arkadaşlar tekil hitlere bakıyom Extreme Realistten ortalama 50 fazla gösteriyo. Sizce realistmi extrememi doğru?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bendede extremeyle realistin arasında tekil 20-25 kişi falan var extreme daha az gösteriyo ama şunuda unutmamak lazım extreme her zaman 30 dakika önceki verileri gösteriyor..

oyunlar99

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Extreme tüm Dünya'da webmasterlerin kullandığıen popüler sayaçlardan bir tanesi. Realist ise o kadar ünlü bir sayaç değil. Extreme en doğrusudur.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Google analytics hep en az gösteren...eksik sayıyor demiyorum ama demekki az veren gönülden verirmiş diyerek bende onu kullanıyorum :p

dtcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
extremede çoğu zaman kopma oluyor.güvenemiyorum şahsen.google analytics i 1 numara geçerim

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ext'e fark ettim, aynı ipleri saydığı oluyor 200de 2-3 tane fln. Ama ext. dünya çapında kabul edilmiş bir sayaç.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
google analytics çıkalı beri başkasını kullanmadım, günümüzde en popüler siteler bile artık analytics kullanıyor.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
adamlar eskiden analytic i para ile sağlıyorlardı şimdi google bedava sunuyor niye extreme diretiyordunuzki:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.