İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ExtremeTracking hesap açmak :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ExtremeTracking Türkiye IP'lere kapatıldı bildiğiniz üzere. Ancak biz çılgın Türk'ler her türlü hesap açarız :)

Proxy sitelerinden girerek çok kolay hesap açabilirsiniz.

Benim kullandığım proxy; http://www.youtubeproxy.org

bir teşekkür yeter :) bunu neden mi paylaştım ? Türkiye'de varolan sayaçların eksikliğini ve yetersizliğini gördüğüm için :)

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ExtremeTracking (Türk) hesap kapanmasını engellemeyi de paylaşsaydın bu paylaşım iş görürdü

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Varolan hesaplar kapatılmayacak. varolan hesaplar aynen devam edecektir. sadece yeni üye alımı durdurulmuştur.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Varolan hesaplar kapatılmayacak. varolan hesaplar aynen devam edecektir. sadece yeni üye alımı durdurulmuştur.

Bilmeden yorum yapıyorsunuz.. Üyelik bilgileri TR geçen birçok kişinin hesabı kapatıldı. 20 den fazla account'um varken 5-6 tane kaldı.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla benim hesabıma dokunmadılar sapasağlam duruyor.

eğer sağlama almak istiyosanız bu yöntemle hesap açın bilgilerinizi yabancı yapın.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google Analytics'i tek geçerim. Extreme ile uğraşmaya değmez bence.

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Niye başkasına el açıyosunuz.Alın bi tane Web Stats scripti .Kurun hosting hesabınıza güle güle kullanın.Her şeyiyle kendiniz yönetmiş olursunuz.

Google de arayın bir sürü web stats scripti var.

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet klonlamışlar :D .

Benim en çok dikkatimi çeken yanı : Bir siteyi kopyalayıp forumda tanıtsak millet etmediği lafı bırakmaz , ama sayyac.com gibi bir site xtreme yi copyalıyor millet kullanıyor.Bu nasıl iştir anlamadım :)

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
the_alorak,

Extremetracking'in prim yaptığı şey o zaten. Bazı sitelerimde sırf son aratılan kelimeleri görmek için Extreme kullanıyorum hala.

Gizlen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sekılde acılan hesaplarda egerki türk sitesi, hiti vb. kullanıldıgı fark edildikten 2-3gun ıcersınde kapatılıyor.

denedim :)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google Analytics'i tek geçerim. Extreme ile uğraşmaya değmez bence.

Öyle diyorsunda bence ikisininde yeri ayrı.

Extreme'in anlık veri (20-30dk gecikmeli) olması işime yarıyor, analytics'inde istatistikleri güzel. Ben ikisinide kullanıyorum...

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet klonlamışlar :D .

Benim en çok dikkatimi çeken yanı : Bir siteyi kopyalayıp forumda tanıtsak millet etmediği lafı bırakmaz , ama sayyac.com gibi bir site xtreme yi copyalıyor millet kullanıyor.Bu nasıl iştir anlamadım :)

ihtiyaçtan dolayı :D türkiyeden üyeliğide iptal edince kıl oldu tabi herkes ohh olsun der gibisinde kimse ses çıkartmıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.