İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eyeliner Sürmenin Püf Noktaları !

Msnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, bayanlar Eyeliner sürmekte zorlanıyorum, bir türlü istediğim kedi gözü makyajını gerçekleştiremiyorum diyor iseniz, bu yazım tam sizlere göre! Eyeliner sürmenin en pratik ve kolay yollarını sizin için bir araya getirdim.

eyeliner_1.jpg

Bayanlar her sabah evden çıkarken eyeliner sürmek için fazladan da zaman ayırmaktadır. Onlar için eyeliner ayrı bir öneme sahiptir ancak eyelineri pratik ve kolay sürmek her zaman mümkün olmayabilir. Bu küçük hileleri uygulamanız size hem vakit hem de kusursuz bir görünüm kazandırabilir.

Bir bant yardımı ile kirpikleriniz arasında doğrusal bir boşluk bırakın ve bantı göz kapaklarınızın üzerine yapıştırın. Şimdi yapmanız gereken şey eyelinerı bu boş alana sürmeniz. Şablondaki gibi eyeliner aparatı yardımı ile de sürmeniz mümkün.

eyeliner_2.jpg

Kullanacağınız bir yemek kaşığı bile kusursuz bir eyeliner sürmenize de yardımcı olacaktır.

eyeliner_3.jpg

Göz kaleminizi ateş üzerinde azıcık ısıtın. Kirpik kıvırma aparatınıza kaleminizi sürün ve şekildeki gibi uygulayın.

eyeliner_4.jpg

Göz kapağınız üzerine elinizi bastırdığınızda kirpiklerinizin yukarıya doğru kıvrılmasını sağlayın. Bir eyeliner fırçası ile işlemi tamamlayın.

eyeliner_5.jpg

LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ YORUMLAR İLE BİLDİRMEYİ İHMAL ETMEYİNİZ...

Kaynak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.